Antena Căutare

"Bună dimineața cei mai minunați bărbați din viața mea!" Pe cine salută Ramona Olaru când prezintă vremea. Prognoza Meteo, 8 septembrie 2020

Prognoza Meteo, 8 septembrie 2020. Frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan şi Dani, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea.

Chiar dacă s-a terminat vara din punct de vedere calendaristic, astăzi vom avea parte de caniculă în anumite zone.

Mergem în partea de N-V a țării, mai exact în Maramureș unde încă de la primele ore ale dimineții și-a făcut prezența și va încălzi cu o temperatură cuprinsă între 27 și 28 grade Celsius.

La fel și în Crișana, vom avea parte de vreme frumoasă, cer senin iar mercurul în termometre va urca până la 27-28 de grade Celsius.

Bănățenii au parte de o zi foarte călduroasă, se vor înregistra 27-28 de grade Celsius.

La fel și în Oltenia, nici nu zici că este început de toamnă! Soarele va fi prezent toată ziua! Oltenii vor avea parte de temepraturi între 30 și 31 de grade Celsius.

În centrul țării, mai exact în zona montană înaltă se vor semnala câteva precipitații slabe cantitativ, dar în rest temperaturile de vară se mențin între 25 și 26 de grade Celsius.

Moldovenii vor avea parte de o zi fierbinte la propriu, chiar dacă va mai trece câte un nor pe cer, temperaturile vor urca în termometre până la 27-28 de grade Celsius.

Păstrăm o vreme frumoasă și în Dobrogea, chiar perfectă de plajă! Temperaturile vor ajunge undeva la 27-28 de grade Celsius.

În Muntenia meteorologii spun că va fi canicula cu temperaturi care ajung până la 28-29 de grade Celsius

În București vremea se va încâlzi pe parcusul zilei, chiar dacă de la primee ore ale dimineții cerul este plin de nori. Astăzi se înregistează 30-31 de grade Celsius!

Horoscopul zilei, 8 septembrie 2020. Nativii Săgetător primesc bani... Râzi cu lacrimi. Nici cățeii nu mai sunt ce erau odată. Cum conduce un patruped o căruță, în timp ce stâpânul său trage ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x