Antena Căutare

Provocare uriașă în platoul „Neatza”! Cum stă treaba cu jocul „Atunci când pleci la club și nu ai bani de consumație”! Jukebox și Bella Santiago, la întrecere cu paharele!

A fost nebunie în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, după ce matinalii s-au ținut de șotii și au arătat cum stă treaba cu jocul „Atunci când pleci la club și nu ai bani de consumație”!

A fost nebunie în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, după ce matinalii s-au ținut de șotii și au arătat cum stă treaba cu jocul „Atunci când pleci la club și nu ai bani de consumație”!

Băieții de la Jukebox și frumoasa cântăreață Bella Santiago au venit la „Neatza cu Răzvan și Dani” să facă spectacol cu cea mai frumoasă piesă a lor, ce se numește „Auzi cum bate”!

Și după ce și-au tras puțin sufletul, matinalii au venit cu ideea unui concurs inedit! Așa am aflat cum se joacă „Atunci când pleci la club și nu ai bani de consumație”! La provocare au luat parte băieții de la Jukebox, Bella Santiago, dar și Răzvan Simion!

Cum se joacă dar și cine s-a descurcat cel mai bine dintre toți? Află urmărind clipul video de mai sus!

Dacă vrei să savurezi mai multe clipuri amuzante nu uita să accesezi pagina emisiunii „Neaza cu Răzvan și Dani”!

Pizzaiola de vită cu piure, cea mai gustoastă rețetă de tocăniță italienească! Se face imediat și succesul e garantat!... Răzvan Simion, iarnă grea! S-a transformat în meteorologul de serviciu: "E prima iarnă cu șuruburi în picior, zici ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x