Antena Căutare

Ramona Olaru, replică acidă pentru actuala iubită a lui Cătălin Cazacu: „Diferența dintre ea și mine”

Ramona Olaru l-a taxat pe Cătălin Cazacu chiar în direct. Ce a spus asistenta tv despre noua iubită a prezentatorului tv.

colaj foto Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Galerie
Ramona Olaru l-a taxat pe Cătălin Cazacu chiar în direct. Ce a spus asistenta tv despre noua iubită a prezentatorului tv. | Antena 1

Ramona Olaru a avut o relație pătimașă timp de mai multe luni cu Cătălin Cazacu. Chiar dacă părea o relație serioasă și chiar a cerut-o de soție pe frumoasa asistentă tv, se pare că cei doi au decis să-și spună șlpasul cel mare. Cu toate că au luat-o pe drumuri separate și Cătălin Cazacu chiar și-a făcut o nouă relație, Ramona Olaru continuă să-i arunce săgeți.

Ce a spus Ramona Olaru despre actuala iubită a lui Cătălin Cazacu

Ramona Olaru este sinceră și spune lucrurilor pe nume cu fiecare ocazie. Se pare că asistenta tv este la curent cu actuala iubită a lui Cătălin Cazacu. În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzcan și Dani”, asistenta tv a făcut un comentariu acid care a dat de gând.

Dani Oțil: Vorba de la 8 și un pic ar fi…

Ramona Olaru: Că tot ne-am dus pe subiectul ăsta, am zis că nu o să zic, dar o să zic gluma aceasta.

Răzvan Simion: Ia!

Ramona Olaru: Știți care este diferența între mine și actuala? Eu am reușit să scap.

Cum se înțelege Ramona Olaru cu fosta ei „soacră”. Cătălin Cazacu a dat din casă: „Nu e niciun secret”​

Cătălin Cazacu s-a afișat recent cu o nouă iubită. La concertul trupei A.S.I.A. de la Sala Palatului, prezentatorul tv a venit însoțit de o blondină focoasă pe nume Elisa Alexandra Roman, scrie Fanatik. Tânăra este reporter și model, după cum a scris chiar și ea pe contul de Instagram și se speculează că deja s-ar fi mutat la Cătălin Cazacu acasă.

Ramona Olaru, impresionată de gestul unui tânăr în trafic. Ce a emoționat-o

Ramona Olaru este activă în mediul online și își ține fanii la curent cu tot ce face. Recent, asistenta tv a făcut o dezvăluire emoționantă. Ramona a fost martora unui moment draguț în trafic și după cum a spus chiar și ea „mai rar” pentru zilele noastre.

Ce spune Ramona Olaru, după ce s-a scris ca are un nou iubit. Ea și Cătălin Cazacu s-au despărțit cu două luni în urmă

„Tocmai am văzut un gest foarte drăguț, pe care cu siguranță nu-l mai vezi în vremurile astea pe nicăieri. În tot traficul nebun de pe Magheru, nu la trecerea de pietoni, un tinerel cu o mașină cu jantele mov -asta mi-a rămas în cap- a oprit tot traficul pentru a o ajuta pe o bătrânică să treacă. Tocmai rămăsese blocată undeva între benzi și se mișca foarte greu. Și a oprit tot traficul ca să o ajute să treacă. Mai rar. Big like! Un pic m-a făcut să plâng, dar foarte drăguț!”, a spus Ramona Olaru pe InstaStories.

Cum să faci economie la energie și să-ți păstrezi și confortul. Sfaturile din partea specialiștilor Enel, spuse la Super... Dani Oțil, abordat în lift printr-un mesaj scris de vecină. Ce i-a transmis matinalul: "Îmi cer scuze, poate e mări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x