Antena Căutare

Râzi în hohote. Cea mai amuzantă întâmplare trăită de Cătălin Oprișan: "Să înveți carte, că uite așa ajungi ca domnul" | Video

Cătălin Oprişan a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cele mai amuzante și interesante clipuri ale zilei. Dar, ne-a povestit și o întâmplare haioasă la care a fost părtaș.

Cătălin Oprișan a prezentat la rubrica "Smiley News" filmulețe noi care ne-au adus zâmbete pe buze. În contextul actual, al inaugurării noii linii de metrou din București, internauții au văzut un prilej de amuzament și au făcut o comparație cu perioada comunistă, când orice inaugurare se făcea cu fast și era transmisă la televizor.

citește și : Florin Ristei și Cătălin Oprișan, amintiri din școala generală: "Eram atât de fraier încât nici nu aveam o fată preferată" | Video

Imaginile au stârnit hohote de râs în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, dar cu siguranță și în casele telespectatorilor.

Dar, momentul nu s-a încheiat cu atât. Prezentatorul rubricii " Smiley News" ne-a mai încântat și cu un alt video amuzant. De această dată, o haită de câini a fost pusă pe fugă de lătratul unui bărbat, pus pe șotii. Clipul video stârnește hohote de râs și te va binedispune pentru întreaga zi. Reacția prezentatorilor este, de asemenea, fabuloasă, iar râsul lor devine molipsitor.

Iar dacă credeați că le-ați văzut pe toate, înseamnă că încă nu ați urmărit cel de al treilea filmuleț prezentat la "Smiley News". Doi muncitori în construcții fac echipă bună. Unul îl ține pe umeri pe celălalt, în timp ce așază cărămidă cu cărămidă pentru a ridica un zid.

Cea mai amuzantă întâmplare trăită de Cătălin Oprișan

citește și: Râzi cu lacrimi. Nici cățeii nu mai sunt ce erau odată. Cum conduce un patruped o căruță, în timp ce stâpânul său trage un pui de somn | Video

Cireașa de pe tort, însă, a venit în momentul când Cătălin Oprișan a povestit, în stilul său caracteristic, plin de umor, o întâmplare la care a fost partaș. Realizatorul rubricii "Smiley News" a fost confundat, iar remarca la adresa lui stârnește hohote de râs.

Urmăriți mai multe filmulețe haioase și ascultați prin ce întâmplare a trecut Cătălin, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Horoscopul zilei, 15 septembrie 2020. Nativii Berbec pot avea probleme financiare, ce se întâmplă cu Scorpionii... Horoscopul zilei, 17 septembrie 2020. Nativii Taur pot avea parte de surprize în viața de cuplu | Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x