Antena Căutare

Recomandări pentru weekendul 18 - 19 iulie 2020. Ce evenimente nu trebuie să ratezi | Video

Aura, reporterul informat de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne prezintă un material cu cele interesante evenimente din weekendul 18 - 19 iulie 2020.

Și la sfârșitul acestei săptămâni te poți distra! Chiar dacă trăim vremuri incerte, ne putem bucura de vară, de zilele libere.

În acest weekend poți să mergi în parcul Izvor, pentru a face yoga. Dacă nu ai mai făcut niciodată yoga sau ești la început, aceste întâlniri sunt perfecte pentru tine.

Dacă vrei să ieși seara din casă, un restaurant din București sărbătorește "Săptămăna Franceză" mai surprinzătoare ca niciodată și cu bunătățile tale preferate.

Când spui Cristi Minculescu (voce), Valter Popa (chitară solo) şi Doru Bobeică (bass), ai în față întreaga istorie a rock-ului românesc, ai în față pe trei dintre cei mai iubiți artişti români, fără să aibă nevoie de vreo prezentare. E suficient să auzi "Floare de Iris", "Strada ta", "Baby", "Somn bizar" și începi deja să fredonezi aceste melodii ce au fost imn și care vor continua să fie auzite.

Trupa Iris îi așteaptă pe fani, duminică, în parcul IOR, la un super concert.

Pentru mai multe detalii, urmăriți clipul video de mai sus!

Prognoza Meteo, 17 iulie 2020. Se schimbă vremea pe final de săptămână. Care vor fi maximele termice... Lidia Buble lansează hit-ul verii, "Cu ochii ăia verzi": "În piesă este vorba de o iubire neîmplinită! Îi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x