Antena Căutare

Rețeta zilei la Super Neatza, 29 septembrie 2021, preparată de chef Nicolai Tand. Omletă cu ceapă verde și cârnați de casă

În ediția din 29 septembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand a preparat o Rețetă de omletă cu ceapă verde și cârnați de casă, pe care a denumit-o Omletă de toamnă și pentru care aveți nevoie de următoarele ingrediente: cârnați, ouă, ceapă verde, sare, piper, lapte sau apă, șuncă.

Pentru o textură pufoasă a omletei, se adaugă puțin lapte în compoziția de ouă Galerie
Omletă cu ceapă verde și cârnați de casă în tigaie | shutterstock

Ce poate fi mai bun, la mic dejun decât o omletă cu de toate? Una dintre rețetele preparate de Chef Nicolai Tand la Super Neatza, în ediția din 29 septembrie 2021 este o rețetă de Omletă cu ceapă verde și câtnați de casă. Rețeta poate părea banală, însă Nicolai Tand are mici trucuri pentru o reușută perfectă a omletei, cu o textură pufoasă și gust delicios.

Citește și: Rețeta zilei la Super Neatza, 28 septembrie 2021, gătită de chef Nicolai Tand. Linguini cu zucchini și parmezan

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și pașii necesari pentru a prepara și voi celor dragi la mic dejun, o astfel de omletă gustoasă și consistentă.

Rețeta de Omletă cu ceapă verde și cârnați de casă - Ingrediente

  • 4-5 ouă
  • 100 ml lapte sau apă
  • 250 gr cârnați de la garniță( cârnați din untură)
  • 100 gr șuncă
  • 1 legătură de ceapă verde
  • sare și piper

Rețetă de omletă cu ceapă verde și cârnați de casă - Mod de preparare

În primul rând se scot cârnații de la untură, se feliază și se pun într-o tigaie antiaderentă, fără altă grăsime. Cârnații au suficientă grăsime pe ei pentru a unge și tigaia.

Ceapa verde se curăță și se toacă în rondele mici. Ouăle se sparg într-un bol și se amestecă bine, presărate cu sare și piper, ca la rețeta clasică de omletă.

Pentru ca textura omletei să fie pufoasă și aerată, se adaugă în compoziția de ouă și puțin lapte sau apă. Este ideală chiar și apa minerală.Tot în compoziția de ouă se adaugă și ceapa verde tocată rondele, dar și șunca tăiată în cuburi mici. Puteți opta pentru șuncă afumată, sau pentru cubulețe mici de bacon.

Citește și: Rețeta zilei la Super Neatza, 27 septembrie 2021, preparată de Vlăduț. Baghete de pâine umplute și servite cu un sos delicios

Când rondelele de cârnați sunt ușor rumenite pe prima parte, se adaugă în tigaie amestecul de ouă cu lapte, ceapă verde și șuncă afumată. Se înclină tigaia într-o parte și în cealaltă pentru a se omogeniza compoziția pentru omletă cu ceapă verde și cârnați de casă. Se lasă să se rumenească pe prima parte, apoi se întoarce cu ajutorul unei palete.

Omleta se servește caldă, alături de o salată cu multe legume de toamnă, sau cu salată de murături că tot este sezonul lor acum.

Dacă v-am stârnit pofta de o salată delicioasă de murături, vă recomandăm rețeta de salată asortată de murături.

Urmăriți și materialul video de mai sus pentru a vă delecta cu momente savuroase din emisiune.

Spor la preparat rețeta de omletă cu ceapă verde și cârnați de casă și poftă bună la savurat!

Cum ne îndrăgostim, în funcție de vibrația exterioară. Ne atașăm repede de o persoană născută în martie sau decembrie... Rețeta zilei la Super Neatza, 27 septembrie 2021 preparată de Vlăduț. Hummus de năut cu castane și jumări din piept de r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x