Ediția din data de 29 martie 2023 a emisiunii Mireasa, sezonul 7. Miercuri dimineață fetele se pregăteau un mic dejun pentru îndrăgostiți, așa că chef Nicolai Tand le-a făcut o vizită pentru a vedea cum se descurcă.
Ediția din 28 martie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Chef Nicolai Tand a pregătit carne de porc cu linte și cremă de urzici,
Ediția din 20 martie 2023 a emisiunii Super Neatza. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit astăzi mâncare de pipote. Iată ce ingrediente a folosit.
Ediția din 19 martie 2023 a emisiunii Super Neatza de Weekend. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit astăzi tortilla de cartofi. Iată ce ingrediente a folosit!
Ediția din 9 martie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand a pregătit astăzi doradă la aburi. Iată ce ingrediente a folosit.
Ediția din 27 februarie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand ne prezintă o rețetă de post: fasole bătută.
Ediția din 21 februarie 2023 a emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani. Bucătarul Nicolai Tand ne prezintă o rețetă de shaorma cu de toate care poate fi realizată și acasă.
În ediția din 11 ianuarie, de la Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit Cordon Bleu. Iată ce ingrediente a folosit, dar și modul de preparare.
În ediția de Super Neatza din data de 7 decembrie 2022, chef Nicolai Tand a pregătit un delicios desert cu jeleu, numai bun pentru Sărbătorile de iarnă, cu ajutorul nelipsitelor fructe congelate de la Gradena. Ilona Brezoianu a fost norocoasa care a degustat preparatul.
Și în ediția de Super Neatza din data de 17 noiembrie, prietenii lui chef Nicolai Tand i-au sărit în ajutor și l-au scos din încurcătură, ca de fiecare dată.
În ediția din 22 septembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat salată de dovleac. Iată cum a preparat, dar și ce ingrediente a folosit pentru acest preparat delicios bucătarul din această ediție a...
În ediția din 7 septembrie 2022 a emisiunii Super Neatza, chef Nicolai Tand a venit total schimbat. Îndrăgitul bucătar al matinalului de la Antena 1 a renunțat la barbă. ”Doamne, am trăit să o văd și pe asta! Ai pierdut un pariu, ce s-a...
În ediția din 22 iulie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare printre care și o delicioasă și interesantă rețetă de șalău cu sos de unt cu spanac și porumb glazurat cu unt aromatizat.
În ediția din 14 iulie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a tartă cu mere cu creme patissiere pe deasupra. ”Pun busuioc, pun și ceapă, castraveți, zeamă de lâmâie și ulei”, a spus...
În ediția din 13 iulie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a tartă cu mere cu creme patissiere pe deasupra. ”Creme patissiere este și un fel de lapte de pasăre. O voi pune pe deasupra mărului...
În ediția din 21 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o interesantă rețetă de salată de vinete cu iaurt, spanac tras la tigaie și năut crocant, dar și alte preparate culinare pline de savoare.
În ediția din 21 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete culinare, una dintre acestea fiind rețeta de Piept de pui cu lămâie și țelină apio.
În ediția din 21 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare printre care și o rețetă de mâncare de fasole cu ulei aromat și crispy de pui.
În ediția din 21 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de mâncare de fasole.
În ediția din 15 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de supă chinezească de vită.
În ediția din 15 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de supă chinezească de vită: "Supa am făcut-o din carne de vită, apoi am pus usturoi, ghimbir, ceapă, ceapă...
În ediția din 9 iunie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete culinare printre care și o rețetă de nuggets de pui cu sos de iaurt, pentru copii.
În ediția din 2 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit pentru mic dejun o rețetă de ouă scoțiene, iar pentru masa de prânz o rețetă de arancini cu verdeață și ragu.
În ediția din 18 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o delicioasă rețetă de sorbet de căpșuni cu spumă de căpșuni și pișcoturi.
În ediția din 18 mai 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit sorbet de căpșuni. ”Am făcut un sirop de apă cu zahăr brun, l-am lăsat un pic să se reducă, iar atunci când am oprit...
În ediția din 27 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit degetele romanesti
În ediția din 26 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete culinare printre care și o rețetă de salată de ouă fierte cu pește și orez.
În ediția din 26 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă de coșulețe din foi de plăcintă cu pască și cremă de vanilie.
În ediția din 26 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tând, bucătarul matinalului, a pregătit o pască cu lapte de pasăre și salată.
În ediția din 6 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete culinare, printre care și rețeta de salată de bulgur cu morcovi caramelizați și porumb dulce.
În ediția din 6 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit Orez cu cremă de linte. ”În crema de linte voi pune și niște vinete, conopidă fiartă, ceapă, usturoi, cartofi dulci....
În ediția din 5 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit Chiftele turcești. ”La chiftele voi folosi carne tocată, condimente turcești, ceapă, ardei, pătrunjel, usturoi, ardei,...
În ediția din 22 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit o rețetă specială de paste cu sos ragu din coadă de vită.
În ediția din 22 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit un preparat special. ”Coada vita este o carne tare și trebuie fiartă mult, cam trei ore. Coada o voi face în sos de vin...
În ediția din 16 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit un super preparat.
În ediția din 15 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat două rețete cu carne de pui și aniume: Tajine de pui și paella cu pui și chorizo.
În ediția din 9 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit patru rețete culinare, una dintre acestea fiind o delicioasă rețetă de supă din rasol de vită cu multe legume.
În ediția din 9 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit patru preparate. ”Astăzi voi face cinci sau șase feluri de mâncare cu doar 126 de lei. Am să fac o supă de rasol....
În ediția din 2 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit trei preparate: printre care și o delicioasă ciorbă de perișoare cu roșii cherry și varză acră.
În ediția din 1 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit două rețete și anume: o rețetă de macaroane cu brânza și o rețetă de mâncare de mazăre cu broccoli și somon.
În ediția din 1 martie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit două reparate: macaroane cu brânza și mazăre cu broccoli și salmon.
În ediția din 23 februarie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat printre altele și o rețetă simplă, dar delicioasă și foarte consistentă de salată de crudități cu pui.
În ediția din 22 februarie 2022, de la Super Neatza, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o rețetă delicioasă și interesantă de obrăjori de vită în sos de vin și piure de cartofi cremos, dar și o salată românească de primăvară cu multe legume.
În ediția din 22 februarie 2022, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat "Obrăjori de vită". ”Carnea de obraz de vițel o voi fierbe, cam trei ore, în vin, cu ceapă, morcov, cimbrișor și stoc de pui....
În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare foarte gustoase printre care și o delicioasă rețetă de desert: Flan cu portocale în crustă din foi de plăcintă.
În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat mai multe rețete culinare foarte gustoase printre care și o rețetă de Corn Dog în crustă din fulgi de porumb. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 16 februarie 2022
În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat o interesantă rețetă de gnocchi de casă cu sos de brânzeturi și varză de Bruxelles.
În ediția din 16 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat "Gnocchi ". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: oua, cascaval, cartofi, morcovi, dar si alte ingrediente...
În ediția din 15 februarie 2022 a matinalului Super Neatza, chef Nicolai Tand, a preparat mai multe rețete delicioase printre care și o rețetă de tartă cu orez cu lapte și sos caramel sărat cu fructe.
În ediția din 15 februarie 2022 de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a preparat un mic dejun delicios: "Friganele". Iar ingredientele folosite au fost următoarele: "pâine, ardei gras roșu, ulei, lapte, sare, ouă, mortadella, pui".