Antena Căutare

Salinoterapia. Ce efecte are asupra organismului și cui îi este interzis acest tip de tratament - Video

Salinoterapia are efecte benefice asupra organismului, ajutând, între altele, la tratarea diverselor afecțiuni respiratorii și întărind sistemul imunitar.

Salinoterapia are efecte benefice asupra organismului, ajutând, între altele, la tratarea diverselor afecțiuni respiratorii și întărind sistemul imunitar.

În plus, salinoterapia, benefică pentru adulți, dar și pentru copii, ajută în combaterea stresului și contribuie la regenerarea pielii.

„Salinoterapia este o metodă alternativă pe care eu o aplic mai ales îăn cazul copiilor pe care nu îi pot ajuta atunci când au nasul înfundat și secreții fără încetare”, a spus Ana Maria Apostol, medic ORL.

„Salinoterapia reduce aceste secreții prin efectul antialergic și bactericid. Pur și simplu poate omorî bacteriile care staționează pe mucoasa respiratorie”, a mai explicat medicul, precizând că această terapie le este recomandată și fumătorilor.

Totuși, salinoterapia nu le este recomandată oamenilor care suferă de diabet ori epilepsie, femeilor însărcinate, celor care au cardiopatii și celor care au tuberculoză pulmonară.

Aflați mai multe despre efecte pozitive ale salinoterapiei asupra organismului din clipul de mai sus din emisiunea „Neaza cu Răzvan și Dani”.

Belgianul Olivier Kay, despre participarea lui la Eurovision România: „Mi-au scris mulți români să le reprezint țara” - ... Bombă! Răzvan și Dani aproape că s-au sărutat! „Ia-mă! Până nu-mi dai pup, eu nu mă las!” - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x