Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Scapă de burtă! Cele mai bune exerciții pentru abdomen, la Neatza cu Răzvan şi Dani

 

Instructorul de fitness, Diana Stejereanu, a prezentat la Neatza, alături de Amalia Ștefania și Ramona Olaru, un set de exerciţii care te ajută să îţi dezvolţi un abdomen perfect.

Ma sunt trei luni, iar fetele trebuie să arate sexi pentru Anul Nou, așa că Diana Stejereanu a venit să le ajute cu câteva exerciții. 

Pentru aceste exerciții este nevoie de o greutate de două kilograme. Trebuie să poziționăm greutatea pe abdomen și să facem aceeași mișcare ca pentru abdomenele normale, însă greutatea ne va ajuta să accelerăm arderea grăsimii. 

Este important să creștem greutatea o dată ce înantăm în antrenament pentru a forța mușchii să lucreze. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI