Antena Căutare

Atenție, se râde cu lacrimi! Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante au fost „cadâne” la „Neatza”! Mișcări de dans „incendiare”, la mima - Video

Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante au jucat mima la „Neatza cu Răzvan și Dani” și au fost văzuți astfel în ipostaze inedite, în care nu i-a mai văzut nimeni.

Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante au jucat mima la „Neatza cu Răzvan și Dani” și au fost văzuți astfel în ipostaze inedite, în care nu i-a mai văzut nimeni.

Actorii au avut de mimat titluri de filme. pentru Dani Oțil, așezat în fața lor cu dopuri de urechi și căști cu muzică dată tare.

În timp ce unul dintre actori a trebuit să își folosească doar brațele, celălalt a trebuit să își folosească restul corpului.

Dacă primele titluri de filme mimate de Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante nu i-au dat mari bătăi de cap lui Dani Oțil, la cel de-al treilea film a fost ceva mai complicat pentru prezentator, mai ales că cei doi actori au apărut într-o ipostază inedită.

Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante au mimat titlul filmului – „Dirty Dancing”, motiv pentru care, firește, au dansat.

„Cadâne, dansatoate, turci, swing?”, a încercat Dani Oțil, până să își dea seama despre ce film este vorba.

„Incapabilule!”, i-a spus Ștefan Bănică, în glumă, lui Dani.

Dacă nu le-a plăcut tot jocul, cei doi actori au fost cu siguranță încântați de o parte din acesta, deoarece li s-au alăturat fetele superbe de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Urmăriți mima cu Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante la „Neatza cu Răzvan și Dani” în clipul de mai sus.

Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante vor putea fi văzuți în serialul de comedie „Liber ca pasărea cerului”, în rolurile principale. Serialul va avea premiera duminică, 21 aprilie, de la ora 20.00, la Antena 1.

Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, detalii despre „Liber ca pasărea cerului”: E un pic povestea Răzvan și Dani, dar... Inedit! Personajele principale din „Liber ca pasărea cerului” au conturi pe Instagram. Vor răspunde la întrebări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x