Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Stil de Succes by Ellida Toma. Adrian Oianu, prezentare de modă la Neatza cu Răzvan și Dani: Fac rochii de vacanță

 

De aproape 10 ani, Adrian Oianu pune câte puţin din tradiţia românească în fiecare piesă vestimentară care iese din mâinile lui.

Ellida Toma l-a adus pe platourile de la Neatza pe Adrian Oianu, un designer cunoscut care a valorificat peste tot în lume tradițiile și cultura din România prin creațiile lui. 

Pentru primul sezon, Adrian Oianu propune haine atemporale, în spiritul identitar cu care ne-am obișnuit. Acesta folosește tehnica print-ului digital, cu motivele tradiționale brodate manual, cu mâneci bufante și cu deja obișnuitul over-size. 

Pentru designerul Adrian Oianu, trend-urile reprezintă o prioritate, fiind un adept al sustenabilității.

Fetele de la Neatza au ieșit în parcarea de la Antena 1 și au început o ședință foto îmbrăcate în creațiile lui Adrian Oianu. 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI