Antena Căutare

Stil de Succes by Ellida Toma. Adrian Oianu, prezentare de modă la Neatza cu Răzvan și Dani: Fac rochii de vacanță

De aproape 10 ani, Adrian Oianu pune câte puţin din tradiţia românească în fiecare piesă vestimentară care iese din mâinile lui.

De aproape 10 ani, Adrian Oianu pune câte puţin din tradiţia românească în fiecare piesă vestimentară care iese din mâinile lui.

Ellida Toma l-a adus pe platourile de la Neatza pe Adrian Oianu, un designer cunoscut care a valorificat peste tot în lume tradițiile și cultura din România prin creațiile lui.

Pentru primul sezon, Adrian Oianu propune haine atemporale, în spiritul identitar cu care ne-am obișnuit. Acesta folosește tehnica print-ului digital, cu motivele tradiționale brodate manual, cu mâneci bufante și cu deja obișnuitul over-size.

Pentru designerul Adrian Oianu, trend-urile reprezintă o prioritate, fiind un adept al sustenabilității.

Fetele de la Neatza au ieșit în parcarea de la Antena 1 și au început o ședință foto îmbrăcate în creațiile lui Adrian Oianu.

Rose Stan de la Observator sau Amalia Ștefania de la Neatza cu Răzvan și Dani? Cine este cea mai bună "horoscopistă... "Legenda spune că orice pui pe el stă bine!" Cum a ajuns Răzvan Simion să fie manechinul de serviciu de la &qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x