Live acumMireasa
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Stil de Succes cu Ellida Toma. Antonia Nae, designer de succes peste hotare, la 27 de ani! A cunoscut-o pe Victoria Beckham! „Am vrut să îmi fac țara mândră”

Designerul Antonia Nae a lucrat pentru celebrități de peste hotare și a cunoscut-o pe Victoria Bekcham. A povestit totul la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a prezentat o colecție extraordinară.

Designerul Antonia Nae a lucrat pentru celebrități de peste hotare și a cunoscut-o pe Victoria Bekcham. A povestit totul la „Neatza cu Răzvan și Dani” și a prezentat o colecție extraordinară.

La doar 27 de ani, Antonia Nae este un designer care a trecut granițele țării și a devenit faimoasă în rândul vedetelor cu care a colaborat. Între acestea se numără ducesa de Cambridge, Katee Middleton, dar și Rihanna și Oprah Winfrey.

Antonia Nae a studiat design vestimentar la Londra. „Sunt alte oportunități, pe car poate în România nu le avem deocamdată”, a spus ea.

Tânăra a fost desemnată una dintre cei mai buni studenți în design din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. A câștigat masterclass cu Victoria Beckham. „Este un om frumos, minunat, foarte diferit față de ceea ce vezi la televizor”, a spus Antonia Nae despre soția lui David Beckham.

Nu și-a uitat rădăcinile în creațiile ei, ci le-a folosit în activitatea ei! „Am vrut să îmi fac țara mândră”, a spus ea, precizând că are planuri mari în România! Despre ce este vorba puteți afla din clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro