Antena Căutare

Trei ani de "Neatza", la mulți ani, sexy Flavia! ATUNCI vs. ACUM: Ți-o aduci aminte pe vecină în prima ei apariție la matinal? S-a schimbat, nu glumă!!!

31 mai 2013, ziua în care la "Neatza cu Răzvan și Dani" apărea noutatea supremă. O tipă blondă, frumoasă de pica, cu niște mișcări de dans la care n-aveai cum să nu te uiți îndelung. Era Flavia, cea pe care azi o știți atât de bine! Poposea timidă în platou, primită de băieți, care au luat-o imediat la întrebări.

31 mai 2013, ziua în care la "Neatza cu Răzvan și Dani" apărea noutatea supremă. O tipă blondă, frumoasă de pica, cu niște mișcări de dans la care n-aveai cum să nu te uiți îndelung.

Era Flavia, cea pe care azi o știți atât de bine! Poposea timidă în platou, primită de băieți, care au luat-o imediat la întrebări. "Carne sau tofu? Tom sau Jerry? Răzvan sau Dani???" Ne-a zis și cum stăteam cu vremea, ce să mai, ne-a cucerit din prima clipă.

De trei ani, Flavia Mihășan face parte din echipa celui mai urmărit și îndrăgit matinal din România, așa că nu puteam să nu rememorăm momentul așa cum se cuvinte.

Flavia, 3,2,1!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x