Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Ucenica Jessica, meci de box cu Dani Oțil: - "Hai să te învăț să te protejezi!" - "Știu deja, dragă, am 38 de ani și n-am citit nimic prin ziare"

 

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Iuliana Chițălan, candidată la "Școala de ucenice", a venit să dea probă. La ce se pricepe ea cel mai bine? Spune că la multe, dar a venit echipată pentru a face o demonstrație de... box.

Așa se face că a poposit în platoul de la "Neatza" cu încă o pereche de mănuși, pe care i le-a oferit lui Dani, cel pe care l-a și provocat la un meci de box ca la carte. De aici a pornit un dialog extrem de amuzant.

"Hai să te învățat să te protejezi", i-a propus Iuliana, iar răspunsul lui Oțil a fost pe măsură: "Știu deja să mă protejez, dragă, am 38 de ani și n-am citit nimic prin ziare".

Box, Dani, boooox!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI