Antena Căutare

Ucenică sexy, la picioarele lui Dani Oțil! Andra Cuvinciuc a făcut spectacol! „Aveam o ținută ANTIVIOL și...”

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Andra Cuvinciuc, candidată la "Școala de ucenice", a venit să dea probă de ucenică!

Invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", Andra Cuvinciuc, candidată la "Școala de ucenice", a venit să dea probă de ucenică!

Nu e treabă deloc ușoară și competiția este un acerbă, dar bruneta a decis să dea tot ce are mai bun pentru a demonstra că poate deveni oricând o asistentă perfectă!

Frumoasa brunetă a povestit cum a păcălit-o un taximetrist deși avea ținută „antiviol”, apoi a făcut un super interviu, după ce a descoperit „sonde de petrol” în incinta studiourilor!

Apoi, show-ul a continuat cu Andra care s-a pus în genunchi și a început să facă ordine și curățenie prin platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Urmărește clipul video de mai sus ca să savurezi specialul moment, cu siguranță te vei amuza copios!

Mii de oameni își implantează microcipuri sub piele! De ce au ajuns să facă asta și cum îi recunoști... Dani Oțil i-a șocat pe toți cu ținuta sa! Cum s-a îmbrăcat vedeta! „Vreau să îmi cer scuze oficial...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x