Antena Căutare

5 motive pentru care e bine să colaborezi cu o agenție imobiliară

Inevitabil, atunci când te decizi să vinzi o proprietate te gândești dacă să colaborezi sau nu cu o agenție imobiliară.Iată de ce este bine să colaborezi cu o agenție imobiliară.

Inevitabil, atunci când te decizi să vinzi o proprietate te gândești dacă să colaborezi sau nu cu o agenție imobiliară. Pentru a rezolva această dilemă, astăzi am pregătit un articol care cuprinde 5 motive pentru care este bine să colaborezi cu o agenție imobiliară.

1. Siguranță - dacă alegi să apelezi la serviciile unei agenții imobiliare vei avea siguranța că toți cei care trec pragul casei tale sunt verificați, în prealabil, de agenții imobiliari.

2. Câștigi timp și energie - tot stresul generat de procesul de vânzare, precum promovarea, telefoanele de la potențialii clienți, prezentarea imobilului și stabilirea vizionărilor, este preluat de agentul imobiliar cu care alegi să lucrezi.

3. Selectarea clienților - așa cum am menționat și mai sus, toți clienții care ajung la vizionări sunt verificați de agenții imobiliari și astfel vei avea parte numai de oameni care sunt cu adevărat interesați și care au posibilitatea de a achiziționa proprietatea ta.

4. Consiliere și evaluare - apelând la agențiile imobiliare beneficiezi și de o evaluare corectă a valorii proprietății pe care urmează să o vinzi și de asemenea, vei avea consiliere specializată până la finalizarea vânzării propriu zisă.

5. Negocierea prețului și pregătirea actelor - doua dintre cele mai importante, dar în același timp stresante aspecte ale vânzării unui imobil. Agenții imobiliari te pot ajuta să obții exact cât ai cerut, fără să mai fie nevoie să lași din preț. După ce ai bătut palma cu viitorul proprietar, agenția imobiliară te poate ajuta la pregătirea actelor necesare pentru încheierea tranzacției și la finalizarea contractului.

Acum că știi care sunt avantajele de a colabora cu o agenție imobiliară, poți apela la serviciile uneia sau poți să publici anunțul cu proprietatea ta pe HomeZZ.ro, să studiezi puțin și celelalte anunțuri imobiliare din București, dar și din celelalte județe și să te pregătești de vânzare.

Alessandra Stoicescu va deveni mamă în curând: "Am cerceii fetiței pregătiți"... Află care sunt prețurile apartamentelor în cea mai bună zonă din Iași...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x