Antena Căutare

Ianis Hagi și Elena au plecat în luna de miere. Ce destinație de vis au ales pentru prima vacanță în calitate de soț și soție

Ianis Hagi și soția lui, Elena, au plecat în prima vacanță în calitate de soț și soție. Iată ce destinație au ales!

Galerie
Ianis Hagi și Elena au plecat în luna de miere. | Instagram/ Hepta

Prima vacanță în calitate de soț și soție va fi cu siguranță de neuitat pentru Ianis și Elena Hagi, mai ales că o așteptau de atât de mult timp.

Cei doi și-au terminat de pus la punct situațiile profesionale, iar acum se bucură împreună de unele dintre cele mai frumoase momente din viața lor.

Citește și: Cât a costat rochia purtată de Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi, la ședința foto dinainte de nuntă. Despre ce sumă este vorba

Iată ce destinație de vis au ales Ianis și Elena Hagi pentru luna de miere!

Articolul continuă după reclamă

Ianis Hagi și Elena au plecat în luna de miere

Ianis Hagi și Elena s-au căsătorit religios pe data de 14 iulie 2024, iar evenimentul a fost unul grandios, exact așa cum cei doi miri și-au dorit. Aceștia au avut alături de ei familia și prietenii, atât la cununia religioasă, cât și la petrecerea de după slujbă.

Deși atunci nu știau unde vor pleca în luna de miere pentru că nu își făcuseră încă planurile, acum se pare că se relaxează într-un loc care îți taie răsuflarea la propriu.

Cei doi au ales destinația Capri, iar imaginile pe care le-au imortalizat acolo au fost publicate în mediul online chiar de Elena.

„Luna de miere” , a scris Elena Hagi la descriere.

Iată imaginile încărcate sub forma unui carusel!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei doi soți s-au afișat în ipostaze romantice, fiind vizibil fericiți și relaxându-se la maxim.

Capri este o destinație aleasă în special de îndrăgostiți, cupluri din întreaga lume mergând acolo pentru a sărbători unele dintre cele mai importante momente din viață, precum: nunta, luna de miere sau o aniversare importantă.

Citește și: Gică Popescu și-a îndemnat fiul să se retragă. Ce mesaj i-a transmis Gică Hagi: „Fiul tău e...”

Cât a costat rochia purtată de soția lui Ianis Hagi, la ședința foto dinainte de nuntă

Elena a făcut senzație cu rochia de mireasă!

Aceasta a ales o ținută stil sirenă care i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special silueta de invidiat și bustul generos, dar nici Ianis Hagi nu s-a lăsat mai prejos. Tânărul a îmbrăcat în prima parte a zilei un costum alb, pe care l-a schimbat cu unul negru înainte de petrecere.

Soția lui Ianis a optat pentru un machiaj discret și elegant și înainte de a-și uni destinele pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu, cei au realizat o ședință foto de excepție care să le aducă aminte de acest moment special.

Pentru shooting-ul foto, soția fotbalistului român a hotărât să poarte o rochie scurtă, albă și mulată, cu imprimeu floral. Ținuta deosebită și aleasă cu mare atenție i-a pus într-o lumină bună superbele trăsături ale feței.

Piesa vestimentară a Elenei Tănase nu costă mai puțin de 1592 de euro, respectiv 7900 de lei, conform unica.ro. Rochia marca Magda Butrym a atras toate privirile oamenilor din mediul online.

Imaginile de la ședința foto au fost publicate de soția fotbalistului în mediul online, la scurt timp de la nuntă. Postarea tinerei a generat mai bine de 44 mii de like-uri și o mulțime de reacții din partea fanilor.

Citește și: Cât a costat rochia purtată de Simona Halep la nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase. Unde a mai îmbrăcat ținuta spectaculoasă

Îi mai ții minte pe copilașii din celebra reclamă la brânză topită? Cum arată acum, la 20 de ani distanță!... Cu cât a ajuns să se închirieze un apartament în Cluj pentru 4 zile de festival. Prețul ajunge la o sumă de necrezut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x