Antena Căutare

Oana Roman i-a deschis proces penal fostului soț, acuzându-l de abandon de familie. Ce a declarat vedeta despre Marius Elisei

Decizia radicală a fost luată după ce Oana Roman a așteptat ani la rând ca Marius Elisei să-și îndeplinească atribuțiile de tată! Iată ce a mărturisit vedeta!

Oana Roman i-a deschis proces penal fostului soț, acuzându-l de abandon de familie. Ce a declarat vedeta | Instagram @oanaromanelisei

Oana Roman a încercat de foarte multe ori să ajungă la un numitor comun cu fostul său soț cu privire la pensia alimentară pe care Marius Elisei ar trebui să i-o plătească fiicei lor, Maria Isabela.

Bărbatul a semnat o convenție prin care a fost de acord cu această plată în momentul în care cei doi s-au separat, însă, se pare că lucrurile nu au stat așa cum a fost stabilit.

Revoltată de situație, Oana nu a mai stat pe gânduri și a acționat pe cale legală pentru a-i face dreptate micuței.

Citește și: Cum arată Oana Roman în costum de baie la 48 ani. Vedeta i-a surprins pe internauți cu apariția ei

Articolul continuă după reclamă

Iată ce a declarat Oana Roman după ce a acționat în Instanță!

Oana Roman i-a deschis proces penal fostului soț, acuzându-l de abandon de familie

Oana Roman și Marius lisei s-au despărțit în luna februarie a anului 2021, iar singura condiție pe care vedeta a impus-o a fost ca fostul ei soț să-i plătească fiicei lor o sumă lunară care să nu fie mai mică de 500 lei, scrie Spy News.ro

Cu toate că bărbatul a acceptat, acesta nu ar fi plătit nici măcar un leu până în momentul de față și nici nu s-a implicat în viața fetiței sale, absentând chiar și de la zilele ei de naștere.

Pentru că Oana s-a săturat să aștepte ca tatăl micuței să acționeze în vreun fel, aceasta s-a decis să ia măsuri și să apeleze la ajutorul autorităților pentru a-și face dreptate.

Astfel, vedeta a înaintat un proces penal împotriva lui Marius Elisei ce are ca obiect abandonul de familie.

Citește și: Gigi Becali a fost implicat într-un accident în Pipera. Totul s-a întâmplat în fața bisericii pe care o construiește

Decizia radicală a uimit întreaga țară, mai ales că fostul soț a refuzat să îi plătească fiicei sale pensia alimentară.

Atât Spy News, cât și Știrile Antena Stars au contactat-o pe Oana Roman pentru a lămuri situația, iar ea a transmis că are încredere în oamenii legi care își vor face datoria, și, implic, care îi vor face dreptate:

„Acesta este un demers făcut după numeroase încercări în care a dorit să se înțeleagă în mod amiabil cu tatăl fetiței, însă fără niciun rezultat" a declarat vedeta, potrivit Spy News.ro.

Pe lângă pensia alimentară, Oana Roman a încercat să-l determine pe fostul său soț să se implice mai mult în viața micuței Isabela, să o viziteze mai des și să îi acorde timpul de care aceasta are nevoie.

Cu toate acestea, totul a fost în zadar, iar acum Marius Elisei riscă o pedeapsă cruntă.

Potrivit articolului 378 din Codul Penal, abandonul de familie constă în: „săvârșirea de către persoana care are obligația legală de întreținere, față de cel îndreptățit la întreținere, a uneia dintre următoarele fapte părăsirea, alungarea sau lăsarea fără ajutor, expunându-l la suferințe fizice sau morale, neîndeplinirea, cu rea-credință, a obligației de întreținere prevăzute de lege
neplata, cu rea-credință, timp de 3 luni, a pensiei de întreținere stabilite pe cale judecătorească”, mai scrie sursa citată anterior.

Infracțiunea de abandon de familie se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă, aceasta aplicându-se și în situația neexecutării cu rea-credință de către cel condamnat a prestațiilor periodice stabilite prin hotărâre judecătorească (cum ar fi neplata pensiei alimentare), în favoarea persoanelor îndreptățite la întreținere din partea victimei infracțiunii.

Citește și: Oana Roman s-a trezit cu mașina vandalizată în fața casei. Vedeta a răbufnit pe rețele de socializare: „De ce să faci așa ceva?”

Ce haine ar trebui să alegi atunci când este caniculă. Experții dezvăluie care sunt materialele potrivite temperaturilor... Alertă alimentară! Un nou produs este retras de la vânzare din cauza posibilității infestării cu Salmonella...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x