Antena Căutare

Un italian care a câștigat 5 milioane de euro la un joc a fost jefuit de români. Victima regretă acum faptul că a participat

Bărbatul din Nichelino, Torino, a crezut că trăiește un vis, dar totul s-a dovedit a fi un adevărat coșmar. Iată ce s-a întâmplat cu infractorii care au intrat peste el în propria casă.

Imagine cu un hoț într-o casă Galerie
Un italian care a câștigat 5 milioane de euro la un joc a fost jefuit de români. | Shutterstock

Un bărbat din Italia a participat la jocul „Răzuiești și câștigi” și a reușit să câștige suma de 5 milioane de euro.

Povestea pare ruptă din filme, mai ales după ce toată lumea a aflat de finalul tragic pe care l-a avut.

Citește și: Două tinere s-au mutat într-un apartament în chirie și au rămas mască atunci când au văzut ce a început să crească din podea

Italianul a fost jefuit la un an distanță de trei români și de un moldovean, care au intrat peste el în casă și l-au agresat.

Iată ce a povestit victima și ce s-a întâmplat cu infractorii.

Un italian care a câștigat 5 milioane de euro la un joc a fost jefuit de români

Recent, bărbații au fost condamnați pentru tâlhăria pe care au efectuat-o în casa italianului care a câștigat suma de 5 milioane de euro la jocul „Răzuiești și câștigi”.

Potrivit ediției de Torino a cotidianului Corriere della Sera, bărbații ar fi furat pe lângă exorbitanta sumă și mai multe lingouri de aur care ar fi cântărit aproximativ 8 kg și care până în prezent nu ar fi fost identificate.

Bărbatul care este antreprenor în Torino a transmis faptul că regretă câștigul pentru că astfel a devenit foarte ușor o bună țintă a hoților.

„După acel câștig, casa mea a devenit un buncăr” a transmis victima.

Planul pe care cei trei români și moldoveanul l-au pus la cale a fost bine stabilit, plecând de la câteva idei clasice, dar eficiente pentru ei din păcate.

După ce au intrat în locuința italianului, cei patru infractori au sustras suma de 40 000 de euro în numerar și cele 8 kg de aur sub formă de lingouri care se ridică la suma de 530 000 de euro.

„A fost un moment când am blestemat acel câștig. Acum casa mea este un buncăr, dar când obții un astfel de câștig trăiești într-o stare de euforie perpetuă și faci greșeli pe care nu le-aș mai face astăzi”, a fost informația pe care a transmis-o victima.

Cu toate că infractorii au fost prinși de poliție, lingourile încă sunt dispărute. În seara jafului, polițiștii l-au prins inițial pe cetățeanul originar din Moldova care fugea, iar la câteva luni distanță au fost prinși și ceilalți, printre care și un complice.

Judecătorul a considerat că pedepsele pe care le-a cerut procurorul Marco Sanini sunt destul de mici, și, tocmai de aceea, a decis ca infractorii să fie pedepsiți mult mai aspru.

În timp ce unul dintre bărbați a primit 5 ani și 6 luni de închisoare, un altul a primit 2 ani și 6 luni care s-au adăugat la o pedeapsă anterioară, și astfel, obținând o perioadă de 8 ani și 6 luni de închisoare.

Femeia care se regăsește printre cei 4 infractori a primit 3 ani și 6 luni, aceasta fiind cea care a rămas să supravegheze zona și să îi anunțe pe cei trei dacă vine cineva.

Citește și: Tânăra mămică din Indonezia care i-a emoționat pe români: „Am venit în România pentru a-mi ajuta familia și fiul să trăiască”

Bărbatul în vârstă de 33 de ani din Nichelino, Torino, a fost tința hoților în contextul în care aceștia știau despre câștigul pe care l-a avut, dat fiind și faptul că italianul a ieșit destul de mult în evidență în ultima perioadă.

Acesta își extinsese firma, își cumpărase o vilă și o mașină SUV în valoare de aproximativ 150 000 de euro, iar hoții nu au putut să nu observe luxul și stilul de viață pe care îl avea italianul.

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Un tată și-a trimis fiica la școală îmbrăcată în pijamale. Pedeapsa a fost criticată aspru de soția sa care nu știa ce s... Hoții sunt din ce în ce mai atrași de mașinile germane premium. La ce să fii atent dacă ai o astfel de mașină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x