Antena Căutare

Exact ca în filme! Și-au pus cagule pe față, s-au înarmat cu pistoale cu bile și au vrut să comită un jaf

Doi tineri au încercat să jefuiască un magazin folosind un pistol de jucărie și având fețele acoperite. Băieții au fost prinși și reținuți de polițiști.

Exact ca în filme! Și-au pus cagule pe față, s-au înarmat cu pistoale cu bile și au vrut să comită un jaf
jaf | realitateadebraila.net

Doi tineri din Curtea de Argeș au încercat să jefuiască un magazin non-stop cu un pistol de jucărie. Tinerii în vârstă de 16 și 19 ani și au fost reținuți de polițiști. Procurorii ar putea să cere mandate de arestare pe numele lor.

Băieții sunt cercetați pentru tentativă de tâlhărie calificată și au fost reținuți la doar câteva ore de la faptă, conform Libertatea.

În noaptea de miercuri spre joi au cerut vânzătoarei unui magazin non-stop să le dea încasările, amenințând-o cu un pistol, arată reprezentanții IPJ Argeș.

„În ziua de 13 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi că, în cursul nopţii (…), în jurul orei 2,30, doi tineri ar fi pătruns într-un magazin cu program non-stop din acelaşi municipiu, iar sub ameninţarea unui pistol ce părea a nu fi real ar fi solicitat vânzătoarei să îi predea încasările. Imediat, poliţiştii au început verificările, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de tâlhărie calificată”, arată sursa citată.

A murit la Urgențe după ore de așteptare pe holurile spitalului

Chiar dacă adolescenții aveau fața acoperită, au fost identificați de polițiști, care au obținut mandate de percheziție la locuințele lor, de unde au ridicat mai multe probe.

„Din cercetări s-a stabilit că cei doi, respectiv un tânăr de 19 ani şi un minor de 16 ani, ambii din Valea Iaşului, ar fi pătruns în incinta societăţii comerciale având feţele acoperite, iar sub ameninţarea unui pistol cu bile, ar fi solicitat vânzătoarei să le dea sumele de bani aflate în casa de marcat. Persoana vătămată a reacţionat calm şi a refuzat să le dea sumele de bani, iar autorii au părăsit incinta”, au mai arătat polițiștii, conform aceleeași surse.

A murit la Urgențe după ore de așteptare pe holurile spitalului... IPS Teodosie a fost achitat definitiv în dosarul suspectatcde presupuse fraude...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x