Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Aura discuta cu doctorul Zamfir, care încerca s-o ţină trează: "Radu, nu pot să respir"

Medicul Cătălin Pivniceru, chirurg la spitalul Sfânta Maria din Bucureşti, a refăcut filmul accidentului şi coşmarul din pădurea blestemată, într-un interviu exclusiv pentru Observator

Medicul Cătălin Pivniceru, chirurg la spitalul Sfânta Maria din Bucureşti, a refăcut filmul accidentului şi coşmarul din pădurea blestemată, într-un interviu exclusiv pentru Observator!

"Aura era întinsă pe jos, acoperită cu pături şi cu gecilor doctorilor. Vorbea slab, abia respira. Era imobilă. Nu putea mişca niciun muşchi. Comunica cu doctorul Zamfir care încerca s-o ţină trează şi s-o încurajeze", sunt declaraţiile emoţionante ale medicului Cătălin Pivniceru, chirurg la spitalul Sfânta Maria din Bucureşti și supraviețuitor al tragediei aviatice.

Aurelia era întinsă pe jos, pe spate. Ea a început să spună că respiră tot mai greu. "Radu, nu pot respira! Radu, nu pot respira!". A intrat în stop respirator. Când pierzi un copil, nu poţi să înlocuieşti asta cu nimic, a povestit DR. CĂTĂLIN PIVNICERU, MEDIC SUPRAVIEŢUITOR.

ŞTIREA CONTINUĂ AICI

Recomandari