Antena Căutare

Aura discuta cu doctorul Zamfir, care încerca s-o ţină trează: "Radu, nu pot să respir"

Medicul Cătălin Pivniceru, chirurg la spitalul Sfânta Maria din Bucureşti, a refăcut filmul accidentului şi coşmarul din pădurea blestemată, într-un interviu exclusiv pentru Observator

Medicul Cătălin Pivniceru, chirurg la spitalul Sfânta Maria din Bucureşti, a refăcut filmul accidentului şi coşmarul din pădurea blestemată, într-un interviu exclusiv pentru Observator!

"Aura era întinsă pe jos, acoperită cu pături şi cu gecilor doctorilor. Vorbea slab, abia respira. Era imobilă. Nu putea mişca niciun muşchi. Comunica cu doctorul Zamfir care încerca s-o ţină trează şi s-o încurajeze", sunt declaraţiile emoţionante ale medicului Cătălin Pivniceru, chirurg la spitalul Sfânta Maria din Bucureşti și supraviețuitor al tragediei aviatice.

Aurelia era întinsă pe jos, pe spate. Ea a început să spună că respiră tot mai greu. "Radu, nu pot respira! Radu, nu pot respira!". A intrat în stop respirator. Când pierzi un copil, nu poţi să înlocuieşti asta cu nimic, a povestit DR. CĂTĂLIN PIVNICERU, MEDIC SUPRAVIEŢUITOR.

ŞTIREA CONTINUĂ AICI

O femeie a născut în tren, într-o gară din judeţul Vaslui... Un "noapte bună" în costum de baie, cadoul Lorei pentru fani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x