Antena Căutare

App-ul “Masina mea” te anunta cand iti expira ITP-ul, RCA-ul, Casco-ul sau rovinieta

Compania ieseana Mobile Touch a lansat aplicatia ”Masina mea”, dedicata tuturor posesorilor de masini si de iPhone sau iPod touch. App-ul ii notifica pe soferi atunci cand urmeaza sa expire revizia de tip ITP, asigurarea CASCO, polita RCA, rovinieta, trusa medicala sau extinctorul. De asemenea, aplicatia poate trimite si notificari periodice pentru scadenta ratei la asigurarea de tip Casco, precum si a ratei lunare, pentru cazurile in care autovehiculul fost achizitionat prin credit sau leasing.

"Am gandit aplicatia ca pe un instrument extrem de util proprietarilor de masini din Romania si am incercat sa identificam toate elementele ce tin de intretinerea unei masini, astfel incat sa devina indispensabila pentru toti soferii. Fiindca exista atat de multe date ce trebuie retinute atunci cand ai o masina, am conceput un sistem de informare menit sa actioneze precum un asistent personal, notificand din timp proprietarul masinii atunci cand urmeaza sa expire autorizatia ITP, politele Casco, RCA, termenul de valabilitate pentru trusa medicala, etc. Suntem foarte incantati de modul in care a fost primita aplicatia de catre posesorii de iPhone si iPod touch si le multumim pentru aprecieri. Pentru urmatoarea versiune a aplicatiei vom lua in considerare si feedback-ul primit de la utilizatori", au declarat oficialii Mobile Touch.

In curand vor fi disponibile si versiunile pentru gadget-urile cu sisteme de operare Android si Windows Phone, ce vor putea fi descarcate din Google Play, respectiv Windows Phone Marketplace.

Monovolumul Dacia Lodgy, lansat in Romania - Mirajul pretului mic... Atentie! Masinile Diesel, periculoase pentru sanatate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x