Aprilia - un nou pas catre perfectiune

Masinile moderne folosesc sisteme electronice de tipul computerelor de bord sau unitatilor electronice de control (ECU) pentru a facilita experienta condusului sau pentru reducerea consumului de carburant. Majoritatea dintre noi nici nu ne gandim la aceste circuite integrate si cat de mult ne ajuta de fiecare data cand urcam in spatele volanului.

Banuiesc ca cei care sunt mai mult cu motociclete se intreaba acum daca se pot implementa aceste ajutoare electronice si pe doua roti. Ei bine, da - italienii de la Aprilia ofera acum o suita de ajutoare de control pentru modelul RSV4 Factory APRC SE 2011 numita Performance Ride Control, transformand aceasta motocicleta intr-un fel de Nissan GT-R pe doua roti.

In parteneriat cu Hell For Leather Magazine si Tangent Vector, Aprilia USA a produs un clip in care ni se explica si demonstreaza importanta Performance Ride Control. Apasa play si observa felul in care sistemele de control al tractiunii, demarajului, mersului doar pe roata din spate si cel al schimbarii rapide a treptelor conlucreaza pentru a ajuta motociclistii in cautarea lor pentru performanta maxima.

Tot articolul, in Top Gear

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri