Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Cinci mașini pe care le poți conduce fără permis. Poți să-ți cumperi și tu una!

În prezent, mașinile care pot fi conduse fără permis se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare în țările dezvoltate.

În prezent, mașinile care pot fi conduse fără permis se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare în țările dezvoltate.

Deși probabil în România nu sunt foarte populare, acele mașini care pot fi conduse fără permis sunt preferate de mulți cetățeni din țările occidentale. După cum v-ați dat seama, principalul avantaj este faptul că nu veți fi nevoiți să treceți vreun examen pentru a vă urca la volanul unui astfel de vehicul. De fapt, după cum scrie site-ul 16VIP.ro, singurul lucru necesar este un atestat pe care îl puteți obține de la o școală de șoferi autorizată.

Avantajele oferite de acestea nu se opresc, însă, aici. Autovehiculele au un design plăcut (chiar dacă nu sunt cele mai elegante mașini de pe piață), dimensiuni mici și nu un impact scăzut asupra mediului înconjurător. De asemenea, nivelul de siguranță oferit de acestea este unul mul mai mare de cât în cazul ATV-urilor, scooter-elor sau bicicletelor, în timp ce confortul este comparabil cu cel din interiorul autovehiculelor standard.

Vezi AICI o lista cu masini pe care le poti conduce fara permis!

Recomandari