Antena Căutare

Cum poți lua 10.000 de euro de la stat! Primii români au depus deja actele!

Rabla plus este programul de care vei fi interesat dacă vrei să treci la mașină electrică. Statul e generos și promite până la 45.000 de lei (aprox. 10.000 de euro) în acest program.

Rabla plus debutează pe 26 martie și se va desfășura până pe 28 septembrie 2018. Acest program e gândit pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi. Astfel, Rabla plus încurajează si promovează ideea de a folosi vehicule electrice.

Persoanele fizice care vor să-și ia mașini electrice în acest an prin Rabla plus vor putea cere de la stat o subvenție nerambursabilă care poate trece de 9.000 de euro.

La programul Rabla plus vorbim de un ecotichet de 45.000 de lei, dar nu mai mult de 50% din prețul de comercializare, pentru cumpărarea unui autovehicul nou 100% electric, titrează playtech.ro. Sau ecotichet de 20.000 de lei, dar nu mai mult de 50% din prețul de comercializare, pentru cumpărarea unui autovehicul nou electric hibrid cu sursă de alimentare externă. Atenție aici, că poate generează o cantitate maximă de emisii de CO2 de 50 g/km.

Practic, valoarea ecotichetului va fi scăzută direct din prețul de achiziție al mașinii electrice noi. Banii din Rabla plus nu vor ajunge efectiv în mâinile solicitanților.

Ca să nu fii surprins de condițiile pentru Rabla plus, trebuie să știi că mașinile hibride sunt caracterizate de stat drept cele care, pentru propulsia mecanică, preiau energie din două surse de energie stocată (un combustibil consumabil, respectiv un dispozitiv de stocare a energiei electrice). Acesta din urmă are o sursă de alimentare externă (plug-in – deci, priză) și generează o cantitate de emisii de CO2 sub 50 g/km.

Britanicii sunt înnebuniți după Dacia! Clasamentul pe care românii îl domină fără drept de apel!... Importanța și întrebuințarea uleiului de motor...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x