Drive Test / Daniela Crudu, calare pe DS3

Noul Citroen DS3 a fost lansat in Romania si atrage deja toate privirile. Alaturi de Daniela Crudu, asistenta matinalului "Neatza cu Razvan si Dani" de la Antena 1, face insa un cuplu irezistibil.

FOTO: Mihai Stetcu

Citroen DS3 este disponibil in trei variante pe benzina (1.4 VTi, 95 CP, 1.6, 120 CP si
1.6, 150 CP) si doua diesel 1.6 HDi de 90 si 110 CP.

Versiunea de top dispune de un motor pe benzina THP de 1.6 litri,150 CP, cutie manuala in 6 trepte, testata, de altfel, si de Daniela Crudu, asistenta de la "Neatza cu Razvan si Dani", matinalul Antenei 1.
2010/05/19/46480-ms-9943.jpg

Propulsorul, dezvoltat de Citroen in colaborare cu BMW, este incintator. Unul de turatie, extrem de viu, care face un tandem redutabil cu o cutie manuala in 6 trepte, bine etajata si usor de manevrat. Motorul cu turbina dezvolta 150 CP si ofera cuplu inca de la turatii joase, 240 Nm intre 1.400 si 4.000 rotatii pe minut. Fiecare apasare de pedala mai accentuata te baga in scaun.
Evacuarea este dubla si te astepti la un zgomot pe masura. Nu este chiar asa, insa! In ture, DS3 nu provoaca multi decibeli, fiind chiar silentios. Unora nu le place acest lucru, francezii sint de vina!

Construit pe plaforma clasicului C3, DS3 este un pic mai rigid decit acesta, dar suspensiile absorb toate denivelarile si fac din DS3 o masina confortabila. Este strins si bine inchegat.

2010/05/19/46491-ms-9978.jpg

Pozitia de condus este joasa, iar directia este corecta si precisa. |n viraje, Citroenul micut si rapid se asaza bine si nu creeaza emotii. Frinele sint ferme si bine dozate, ABS-ul isi face treaba foarte bine.

VEZI mai multe in Gazeta Sporturilor

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri