Antena Căutare

Drive Test: Nissan Leaf, minunea electrica

In ciuda faptului ca masinile electrice apar in ultimii ani ca ciupercile dupa ploaie, cei mai multi oameni le privesc inca cu acelasi scepticism cu care te-ai uita la cineva care face plaja la luna. In ciuda tuturor insa, Nissan Leaf este aici. Mare, albastru si cam urat, dar este aici.

Initial, testul trebuia sa se intample pe acest poligon din spatele standurilor de la Salonul Auto de la Geneva. Numai ca patruns de emotia electrizanta pe care ti-o transmite Leaf, am rupt lantul si am iesit cu el la plimbare, pe drumurile linistite de langa Palexpo si pe o bucata de autostrada de pe care ne-am intors doar cand a scazut range-ul pe navigatie sub 30 de kilometri.

Oricum, chiar daca ti se pune pata pe un Leaf si ti-l cumperi pe-afara si-l aduci in Romania, trebuie sa faci doua lucruri. In primul rand, sa-ti aduci cu tine tot de-afara si un sistem de incarcare pe care sa ti-l instalezi in garaj, si mai apoi sa-ti faci atat de bine calculele incat sa nu ramai niciodata cu masina in pana prostului electric. Pentru ca Romania nu are benzinarii cablate astfel incat sa-ti incarci masina electric. Cel putin, pentru moment.

Citeste restul pe topgear.ro

VIDEO! Mutare de productie Dacia, din Romania in Maroc?... Drive Test: Nissan X-Trail facelift - Accent pe confort...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x