Antena Căutare

Elon Musk: este timpul să trecem la producţia de serie a camioanelor Tesla Semi; Acţiunile Testa au depăşit 1.000 de dolari în urma informaţiei

Acţiunile Tesla au crescut miercuri peste nivelul de 1.000 de dolari pe unitate, după ce directorul general al companiei, Elon Musk, a spus angajaţilor că este timpul să treacă la producţia de serie a camioanelor Tesla Semi, transmite Reuters.

Într-un email trimis miercuri angajaţilor, Musk nu a precizat programul de creştere a producţiei de camioane Semi.

Musk a răspuns pe Twitter ”Da” la o întrebare referitoare la veridicitatea informaţiei referitoare la producţia de camioane Semi.

Acţiunile Tesla au crescut miercuri cu circa 6%, la 1.000 de dolari pe unitate, în urma ştirii publicate de Reuters despre emailul lui Musk, compania devenind a doua cea mai valoroasă companie auto din lume, după Toyota Motor.

În urma creşterii preţului acţiunilor Tesla, Musk ar putea primi o nou plată în cadrul unui plan de compensaţii care depinde de capitalizarea bursieră a companiei.

Acţiunile Tesla au fost susţinute şi de majorarea preţului ţintă al acestora la 1.000 de dolari, de către firma Wedbush.

Investitorii mai anticipează că Musk va prezenta o nouă tehnologie de baterii care vor avea o durată mai lungă de viaţă, costuri mai mici şi o autonomie mai mare pentru viitoarele vehicule ale Tesla.

”Producţia de baterii şi de sisteme de propulsie va avea loc la fabrica Giga Nevada. Majoritatea celorlalte activităţi se vor desfăşura în alte state”, a mai scris Musk, fără alte precizări.

Musk a declarat că Tesla caută un loc, în alte state, pentru a construi o nouă fabrică, sugerând că unul dintre candidaţi ar putea fi statul Texas. Oklahoma şi alte state concurează pentru această investiţie.

Când Musk a prezentat prototipul camionului electric Semi în 2017, a spus că acesta va intra în producţie în 2019. Mai recent, Musk a declarat că Semi va trece la producţia de serie până în 2021.

Sursa : news.ro

Vești excelente pentru cei care au drum spre mare! Când vor fi ridicate restricțiile de circulație de pe Autostrada Soar... Şeful Cancelariei primu-ministrului: A fost adoptată o hotărâre de Guvern care pregăteşte tronsonul patru al drumului ex...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Remedii împotriva răcelii și gripei. Cum îți poți stimula imunitatea
Pentru că a venit sezonul rece și cazurile de viroze sunt tot mai dese, ți-am pregătit o...
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022.  Săgetătorii vor lucra din greu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 decembrie 2022 spune că Săgetătorii vor lucra din greu astăzi pentru...
Parteneri
De ce se îndrăgostesc ceilalți de tine, în funcție de zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x