Antena Căutare

FOTO/ Audi A7, in imagini pe net cu o zi inaintea prezentarii oficiale

O serie de fotografii, ale caror protagonist este nimeni altul decat noul Audi A7, au aparut pe Internet, inaintea prezentarii oficiale a modelului, care va avea loc marti.

Partea frontala iese in evidenta gratie grillei generoase, de tip single frame, a parasocului agresiv si a blocurilor optice cu LED-uri. Cel mai important aspect arhitectural al lui A7 il reprezinta insa caroseria de tip "coupe in 4 usi", cu haion plonjat, ce aduce aminte de Porsche Panamera sau Aston Martin Rapide.

La interior au fost folosite din belsug pielea si lemnul, iar sistemul de navigatie este de tip pop-up.

Per total, designul interior al "coupe"-ului se aseamana cu cel al noului A8, insa exista cateva elemente care le diferentiaza. Printre acestea se numara panoul interior al portierelor, consola centrala, care a fost restilizata, si bordul, care are mai multe insertii din lemn.

Sub capota se poate alege intre un V6 supraalimentat de 3.0 litri, cu o putere de 200 kW, un V8 de 4.2 litri (277 kW), un TDI de 3.0 litri, care dezvolta 184 kW, si un propulsor TDI de 4.2 litri (258 kW).

Transimisia automata DSG cu sapte trepte si tractiunea integrala Quattro sunt disponibile din standard, indiferent de motorizarea aleasa.

Audi A7 va fi prezentat oficial marti la Pinakothek der Moderne museum din Munchen.

VIDEO / Legende pe patru roti... Dacia Duster se bate pentru titlul Car of the Year 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x