Antena Căutare

Harta bulevardelor din Bucuresti cu cele mai multe accidente rutiere

Conform statisticilor politiei, bucurestenii care trec neregulamentar strada si nu se asigura au provocat cele mai multe tragedii pe sosele anul trecut. Treizeci si sase si-au pierdut viata, iar alti zeci de pietoni si-au petrecut saptamani prin spitale.

Numarul accidentelor in Bucuresti in 2011 a fost de 920. S-au produs pe toate arterele, insa pe trei incidenta este mai mare, conform statisticilor.

Pe primul loc se situeaza Bulevardul Ghencea, unde anul trecut au avut loc 12 accidente soldate cu cinci morti.

Urmeaza Drumul Taberei, unde, desi numarul accidentelor este mai mare, 19, cel al persoanelor decedate e mai mic. Patru persoane si-au pierdut viata si 19 oameni au fost raniti in accidente rutiere.

Pe locul 3 este Soseaua Bucuresti-Ploiesti, acolo unde soferii accelereaza fiindca au cale libera. In fata lor nu stau nici semafoare nici intersectii. Mai ales de cand Pasajul Baneasa a fost deschis, iar din aceasta cauza 16 incidente rutiere au avut loc pe in zona.

Conform calculelor facute de politisti cei care se fac vinovati de cele mai multe accidente in Capitala nu sunt soferii.

Unul dintre punctele negre ale Capitalei se afla pe soseaua Colentina la statia RATB. Aici pietonii trec neregulamentar, desi ar putea sa foloseasca pasajul pietonal. Pe aceasta sosea 10 oameni au fost loviti anul trecut de masini.

25 de mii de pietoni prinsi in timp ce traversau neregulamentar au fost sanctionati anul trecut. De asemenea, 60.000 de soferi au fost amendati pentru viteza prea mare. 20.000 au ramas si fara permise pentru incalcarea grava a regulilor de circulatie.


Afla cat costa un Rolls Royce unicat de 100 de ani!... Mercedes A-Klasse va folosi sistemul Siri, de la Apple...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x