Antena Căutare

Pachet M pentru noul BMW Seria 6 - Vine si xDrive!

Constructorul german a prezentat pachetele "M" si "BMW Individual" pentru noul "rechin". Daca "Individual"-ul se refera mai mult la finisaje si vopsea, pachetul "M" cuprinde un kit aerodinamic complet (parasocuri, praguri si eleron) si o serie de gadget-uri, cum ar fi stopurile de ceata cu tehnologie LED, scaunele sport si volanul, evident, tip "M".

Noutatile cu privire la noua Serie 6 nu se limiteaza insa la cele doua pachete optice. Bavarezii au anuntat includerea motorului diesel de 3.0 litri cu TwinPower Turbo pe lista de optiuni. Acesta produce 313 CP si un cuplu maxim de 630 Nm, ceea ce face ca masina sa poata accelera de la 0 la 100 km/h in 5.5 secunde si sa scoata un consum mediu de 5.4-5.5 litri/100 km.

VEZI galeria foto din subsolul paginii!

Si, atentie, noul Seria 6 se pregateste sa intre in era "4x4". Constructorul a anuntat ca 650i coupe si cabrio va fi disponibil si cu xDrive.

Ceea ce este foarte interesant! Motorul V8 de 4.4 litri produce 407 CP si un cuplu de 600 Nm si, ajutat de xDrive, va impinge bolidul in doar 4,8 secunde pana la suta.

Motorul EcoBoost se vinde pe banda rulanta... FOTO! Inedit: Peel P50, cea mai mica masina de serie din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x