Antena Căutare

Primul contact: Peugeot 508

Ranjetul debil al defunctului 407 a fost in sfarsit transformat intr-un zambet demn de reclamele cu pasta de dinti pe noul 508. Dar de LED-urile alea nici nu vreau sa vorbesc. Adica vreau, dar nu de bine...

Desi are multe in comun cu C5, 508-ul este mult mai ferm. Bine, avand in vedere ca pana si vata de zahar e mai dura ca suspensia lui C5, asta nu-ti spune prea multe, dar sasiul si directia hidraulica fac din 508 o masina destul de neutra pe curbe, cu doze zdravene de subvirare. Ca doar are tractiune fata si e frantuzeasca, nu?

Keyless-Go si frana electrica pe o masina din clasa asta ce costa sub 26.000 de euro? Da, sa traiti. Iar la Mercedes dai 1.000 de euro in plus un buton d-ala care porneste motorul cu cheia la tine in buzunar.

Sincer, ma asteptam la ceva "bling-bling" din partea francezilor la interior, dar aparent s-au retinut si au invatat multe de la nemti, ergonomia fiind chiar foarte bine pusa la punct. Pe langa asta, nici materiale nu sunt tocmai rele si nu mai traiesti ca inainte cu senzatia ca totul in jurul tau fie va cadea pe tine la urmatorul viraj, fie se va topi la urmatoarea canicula.

Tot articolul, in TOP GEAR

100 de ani, concentrati intr-un Corvette... VIDEO! CASCO pentru masinile vechi - scumpe si greu de gasit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x