Antena Căutare

Singer Porsche 911: un clasic la putere actuala

Modelul 911 RS din 1973 avea apucaturi de criminal, voind sa se automutileze busindu-se pe unde apuca (cu tine in masina, evident), daca nu erai atent. Timpul a trecut si Porsche a mai domolit putin din temperamentul impulsiv al originalului 911. Dar pentru fanii nostalgici ai marcii, masina ideala ar trebui sa combine tehnologia actuala a nemtilor, cu liniile clasice din epoca de aur Porsche.

Probabil fani nostalgici - americanii de la Singer Vehicle Design (care n-au nici o treaba cu masinile de cusut) pot lua orice 911 cu ampatament mai lung (modelele intre 1969 si 1989) si sa-l aduca in actualitate, dar pastrandu-i rafinamentul anilor 1970.

Motorul si trenul de rulare sunt adoptate de pe un 993 preparat pentru curse - adica dispui de 425 de cai dispusi sa te duca pana la suta in mai putin de 4 secunde si sa galopeze pana la 280 km/h. Si asta fara sa te propteasca in vreun copac imediat ce prinde ocazia.

Cat despre interior - tehnica moderna este camuflata frumos de detaliile saptezeciste; prin urmare, ai parte de sistem de navigatie, iPod si scaune Recaro ajustabile electric, dar fara a altera vreun pic conservatorismul interiorului.

Pretul pentru aceasta operatie este de aproape 150.000 de euro.

Noi zicem ca mai cool de atat nu se poate. Convinge-te cu pozele de mai jos!

Sursa: Top Gear

Skoda Fabia intra in liga R2... "Rabla 2011" incepe pe 18 martie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x