Antena Căutare

Este oficial! Taxify își schimbă numele de astăzi! Sub ce denumire îl vor găsi utilizatorii în aplicație

Schimbări uriașe la platforma europeană de transport la cerere, Taxify. Conducerea companiei a hotărât schimbarea denumirii. Începând de astăzi, 7 martie, Taxify se va numi ,,Bolt'', care înseamnă fulger.

Începând de astăzi, Taxify își schimbă numele! Cu ce denumire îl vei găsi în aplicație. Conducerea companiei a explicat motivul schimbării

Schimbări uriașe la platforma europeană de transport la cerere, Taxify. Conducerea companiei a hotărât schimbarea denumirii. Începând de astăzi, 7 martie, Taxify se va numi ,,Bolt'', care înseamnă fulger.

”Schimbarea s-a produs pentru ideea de rapiditate a curselor, pentru că Bolt înseamnă Fulger”, au explicat reprezentanții companiei pentru click.ro.

Noul brand va fi lansat pe piețele europene săptămânile viitoare, inclusiv în țara noastră.

Bolt este finanţat de Didi şi Daimler, operând în 30 de ţări din Europa, Africa şi alte regiuni, unde are peste 25 de milioane de utilizatori.


Ce trebuie să știe clienții Taxify

Persoanele care foloseau până acum aplicația Taxify nu trebuie să își facă nicio grijă, deoarece aplicația se va actualiza automat odată ce o instalezi în telefon, astfel, utilizatorii nu trebuie să facă nicio altă setare suplimentară.

De când a apărut pe piață Taxify

“Taxify s-a lansat acum cinci ani cu misiunea de a face transportul urban accesibil și confortabil. Primul nostru produs a fost o aplicație pentru taxiuri, de unde vine și numele original. Pe măsură ce am progresat în ceea ce privește misiunea noastră, am depășit și părți ale brandului, inclusiv numele. Având în vedere dorința noastră de a oferi o soluție problemelor din domeniul transportului la scară largă, ne dorim ca brandul să reflecte viitorul companiei, și nu trecutul. Noul nume Bolt provine de la mișcarea rapidă, fără efort, exact cum trebuie să fie o călătorie prin oraș. Subliniază de asemenea viziunea noastră cu privire la viitorul transportului, care va fi electric”, a explicat Markus Villig, CEO și cofondator Bolt.

Schimbarea numelui vine la scurt timp după lansarea scuterelor electrice de închiriere din mai multe orașe europene, sub denumirea ,,Bolt''

Cinci mașini pe care le poți conduce fără permis. Poți să-ți cumperi și tu una!... Alege serviciile de inchirieri auto Otopeni si bucura-te de libertatea de miscare dobandita!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x