Antena Căutare

Top Gear te invita la Testul ecologistului!

Top Gear a vrut sa afle ce fel de ecologisti sunt romanii, iar in acest scop a fost realizata o aplicatie de Facebook.

Daca si tu vrei sa stii in ce categorie te incadrezi si sa ai sansa de a testa primul autovehicul electric Renault din Romania - esti poftit la Testul Ecologistului pe www.facebook.com/topgearromania.

Cu doar cativa ani in urma, discutiile despre un vehicul propulsat de un motor electric puteau sa faca referire la unele mijloace de transport in comun sau la concepte futuriste aparute pe la saloanele auto internationale sau prin filme.

Totusi, progresul tehnologic a fost rapid, iar in zilele noastre observam ca majoritatea producatorilor din industria auto au in gama (sau intentioneaza sa introduca) macar un model hibrid, daca nu unul exclusiv electric.

Cu alte cuvinte, piata de masini electrice este in crestere, la fel ca si numarul celor care se convertesc la ecologism, din grija fata de mediu. Totusi, sunt unii care nu vor sa fie nici calare, nici pe jos, nici pe drum nici pe langa drum, nici cu o masina, dar nici cu un scuter. Niste ingineri destepti de la Renault au identificat problema asta si au propus o solutie: Twizy.

A fost gasit un segment nou, alcatuit din oamenii care au nevoie de un mijloc de transport alternativ, care nu merge cu benzina, dar nici nu costa chiar zero sa-l exploatezi, nu te apara complet de intemperii, dar te protejeaza de ploaie si tot asa...

Mai multe informatii despre testul Top Gear cu Renault Twizy gasiti aici.

La Beijing, noul Seat Ibiza primeste echiparea Cupra... GALERIE FOTO! Hostesse cu charm asiatic, la Salonul Auto de la Beijing...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x