Antena Căutare

TopGear testeaza cel mai puternic diesel Astra

Hatchback-ul GTC BiTurbo este cel mai performant diesel din gama Astra a producatorului german. Gandeste-te la el ca la un OPC in varianta diesel...

Ooh, arata un pic apetisant

Pai si este. Se numeste Opel Astra „BiTurbo” si este prima reimprospatare majora a gamei Astra, incluzand usor detectabilul Astra GTC (din poza de mai sus).

Ce are nou?

Acel parbriz panoramic, pentru inceput. Intra in masina, uita-te in sus si mira-te de cat cer ai deasupra capului. E mai aerisit acum. Spatele a fost usor modificat, la fel ca si partea frontala, incluzand proiectoare redesenate si o grila noua, inspirata cica din forma aripilor unui avion.

Atunci probabil ca e facut sa zboare, nu? Nu?

Pai. Sigla „BiTurbo” semnifica, ce-i drept, un ugrade de putere pentru Astra: are sub capota o versiune modificata a dieselului de 2,0 litri de pe Insignia. Doua turbosuflante – una mica pentru turații joase si una mai mare pentru, ehm, turații inalte – sunt dispuse pe motorul in patru cilindri in linie, cuplate cu un twin-intercooler special. Si este disponibila doar cu transmisie manuala. Nu va avea si alternativa automata.

Citeste continuarea primelor impresii despre Astra GTC BiTurbo pe TopGear

Transfagarasanul, inclus in topul celor mai incintante drumuri din lume... Raiul masinilor: Cele mai frumoase modele vintage, marca Bugatti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x