Antena Căutare

TopGear testeaza Dacia Lodgy

Invitatul special Razvan Exarhu preia de la redactia TopGear primul MPV autohton pentru o serie de teste omenoase. Iata care au fost primele lui impresii despre Dacia Lodgy.

Dacia Lodgy e alinarea perfecta pentru cei care nu prindeau un loc in maxi-taxi. Eu am testat varianta de 5 locuri, nu cea de 7. E oricum suficient de spatioasa incat sa mai poti stivui in portbagaj inca 50 de chinezi, asezati ergonomic. Am tresarit cand a fost pornit motorul, pentru ca aerul conditionat scoate un fasait care te face sa rostesti in gand un sincer: „atentie, se inchid usile”. Designul a fost unanim apreciat de privitori de diverse conditii sociale ca semioribil. Ba chiar cineva a pomenit de influente ale scoalei de design nord-coreene. Poate vor s-o inscrie in lista celor mai inexplicabile kestii creeate de om in secolul XXI. Pe de alta parte, daca branduri mari, ca Hyundai, se incapataneaza de atata timp sa lucreze cu designeri orbi, se poate ca asta sa nu fie neaparat o problema.

Important e sa iti faci treaba cu ea, cum se spune in popor, pac-pac. Interiorul se prezinta mult mai prietenos cu omul. Cu exceptia pozitiei schimbatorului de viteze care te predispune la crize de sale, pentru ca trebuie sa te apleci un pic dupa el. Deci nu vorbim de un troleibuz adevarat. Aceeasi designeri care nu iubesc omul, daramite soferul, au pus si frana de mana sub cotiera, astfel incat ar trebui sa o cam ridici pe aceasta din urma, ca sa tragi frana. Tot semi impotriva naturii sunt asezate si capetele de prins centura, undeva intre scaun si frana de mana, adica ceva de vis pentru masochisti. Stalpii frontali obtureaza vizibilitatea in curbe pentru sofer, chiar daca suprafata vitrata e mai mult decat generoasa.

"Haiducie fiscala" pe strazile din Italia: Ferrari, Lamborghini sau Maserati, la super-oferta din cauza crize... Viata unui taximetrist in Tokyo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x