Căutare Live

Tuning: Manhart Racing MH5 S Bi-Turbo - Un BMW M5 de 646 CP

Multe acronime, un rezultat cat se poate de clar. Specialistii Manhart Racing nu au mai fost de acord cu performantele de fabrica ale BMW-ului M5 si l-au supus la o "cura de steroizi", urcandu-i puterea la 646 CP, pentru ca acul vitezometrului sa urce vertiginos pana la 316 km/h. Restul e poveste...

Pentru a tine la sol herghelia fara a afecta performantele, MH5 S Bi-Turbo beneficiaza de un kit aerodinamic usor, din fibra de carbon, ce include un spoiler fata, un difuzor spate, ce scoate eficient aerul de sub masina, si un eleron montat pe capacul portbagajului. Iar sub capota, este un adevarat spectacol.

Motorul V8 Twin-Turbo de 4.4 litri are "plamani" (galerie de admisie) din fibra de carbon, iar evacuarea a fost inlocuita cu una si mai sport decat cea originala, pentru a face fata cresterii de putere obtinute prin resoftarea sistemului de management. Cei 646 CP si cuplul de 773 Nm rezultati asigura acceleratii fulminante si, nu in ultimul rand, o viteza de top de 316 km/h.

Avand in vedere noile "cifre", cei de la Manhart Racing au decis dotarea lui MH5 S Bi-Turbo cu o suspensie reglabila KW Clubsport si tampoane speciale pentru motor si transmisie, precum si cu un sistem de franare mai puternic.

Pretul unei polite RCA ar putea creste cu pana la 50% in 2013... Gropile din drumuri "zguduie" buzunarele soferilor. Romanii, intre service si speranta...
Ultimele știri