Antena Căutare

VIDEO! Masina lui James Bond a ajuns in Romania

Masina lui James Bond, Lotus Evora, a ajuns in Romania. Iubitorii automobilelor cu personalitate o pot achizitiona contra unei sume ce porneste de la 38,000 de euro si poate ajunge pana 76,000. Primirea oficiala a bolidului a fost facuta asa cum se cuvine de ambasadorul Marii Britanii in Romania.

Au strabatut mii de kilometri pentru a ajunge in Romania si prima oprire au facut-o la resedinta ambasadorului Marii Britanii. S-au asezat mandre pe gazon si s-au lasat admirate de zeci de invitati.

Lotus Evora ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe ora, in doar sase secunde.

Are un motor de 6 cilindri in V, de 3500 de centimetri cubi, care dezvolta o putere de 280 de cai putere. Cu un astfel de motor, masina poate ajunge la o viteza maxima de peste 270 de kilometri pe ora.

Pentru a te bucura de o plimbare, trebuie sa scoti din buzunar cam 57 de mii de euro. Sunt insa si modele mai ieftine, al caror pret porneste de la 38 de mii de euro. Producatorii sunt convinsi ca automobilele lor vor avea mare succes in Romania.


Un mare fan al masinilor lui James Bond este si ambasadorului Marii Britanii in Romania. Este un brand foarte cunoscut si faimos in Anglia.

Bolizii sunt cu atat mai deosebiti cu cat firma produce doar 2.200 de unitati pe an.




VIDEO! Frendzy - super car concept de la Renault... Mercedes GLK - mini SUV-ul de 224 cai putere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x