Antena Căutare

Vreți să monitorizați pregătirea elevilor pentru examenul auto? Creați-vă cont pe e-drpciv.ro

 În secolul vitezei, mașina constituie o soluție extraordinară pentru cei care vor să se deplaseze rapid dintr-un loc într-altul. În plus, pentru cei al căror loc de muncă este destul de departe de casă, mașina este soluția salvatoare.

În secolul vitezei, mașina constituie o soluție extraordinară pentru cei care vor să se deplaseze rapid dintr-un loc într-altul. În plus, pentru cei al căror loc de muncă este destul de departe de casă, mașina este soluția salvatoare.

Dacă au mașină și permis de conducere, ei pot ajunge mult mai rapid la serviciu. De aceea, odată achiziționată mașina, urmează pregătirea pentru susținerea examenului în vederea obținerii permisului auto.

Deși aparent pare simplă, pregătirea pentru un astfel de examen nu este deloc așa. În timp ce învață să conducă, elevii trebuie să se pregătească intens pentru examenul de sală. Învățarea legislației rutiere presupune un efort destul de mare, întrucât codul rutier nu este deloc ușor.

În plus, nu toți profesorii de legislație rutieră se fac înțeleși, astfel că foarte mulți elevi pleacă de la cursul de legislație cu lecția neînvățată corespunzător.

Și nici instructorii nu-i ajută foarte mult. Se știe că mulți instructori nu se implică în pregătirea elevilor. Ei nu le monitorizează nivelul de pregătire înainte de a merge la examen. Din acest motiv, pregătirea elevilor este superficială, iar ei pică examenul.

Vă doriți ca oamenii să vă aprecieze din ce în ce mai mult pentru munca depusă? Vreți să monitorizați pregătirea elevilor pentru examenul auto, astfel încât aceștia să obțină de prima dată un punctaj mare la examenul de sală? Nu aveți nicio idee despre cum să faceți acest lucru? Vă dăm noi o idee.

Intrați pe e- e-drpciv.ro, site-ul care pentru a veni în ajutorul dvs., al instructorilor, a creat o secțiune specială numită Instructori auto, unde dvs. vă puteți înscrie gratuit. Doar pe acest site veți avea parte de această facilitate. Doar aici aveți posibilitatea să monitorizați pregătirea elevilor.

În această secțiune, puteți genera coduri pentru elevi, pentru ca aceștia din urmă să poată utiliza gratuit site-ul în baza unui cod.

De ce să se înscrie elevii pe acest site? Cum îi poate ajuta pentru susținerea examenului de sală? Odată ce elevii și-au făcut cont pe site, beneficiază de un mediu de învățare, un concept pe care echipa acestui site l-a implementat pentru prima dată.

Aici există singurul mediu de învățare care reține întrebările la care s-a răspuns greșit și salvează sesiunea pentru o reluare ulterioară. În acest mediu de învățare elevii au posibilitate să facă chestionare auto, care cuprind întrebări ce sunt date și la examenul oficial.

După fiinalizarea fiecărui chestionar se calculează niște indicatori de performanță, după un algoritm dezvoltat de echipa drpciv. Acești indicatori care trebuie să atingă nivelul de performanță verde, arată pregătirea elevilor dvs. și pot spune cu o precizie foarte mare punctajul pe care aceștia îl vor obține la sală.

Pentru eficiență maximă, este bine ca elevii să facă mediul de învățare de 2 ori. Sfătuiți-i să facă chestionare drpciv până ridică nivelul de performanță pe verde. Astfel, vă veți da seama că ei sunt pregătiți corespunzător și vor reuși să obțină punctaj maxim la examenul de sală.

Succesul lor, va fi și succesul dvs. Din acest motiv, trebuie să-i impulsionați să se pregătească temeinic pentru acest examen. Este adevărat, nu este ușor, dar având în vedere că echipa acestui site le pune la dispoziție informații simplificate, aceștia pot învăța cu mai mare ușurință legislația.

Pentru a nu se plânge că le este greu să învețe codul rutier, sugerați-le ca atunci când intră pe site să citească codul rutier simplificat, pus la dispoziție de administratorii drpciv. Pentru a-i ajuta pe elevi, aceștia au simplificat învățarea prin scoaterea paragrafelor mai puțin importante pentru examenul de obținere a permisului auto categoria B.

Pe lângă codul rutier simplicat le este pus la dispoziție și un document în pdf care cuprinde o prezentare a semnificației indicatoarelor și marcajelor pe care le întâlnim pe drum.

De asemenea, le puteți spune ca înainte de a se apuca de făcut chestionare auto drpciv să se uite la secțiunea Întrebări frecvente, unde vor găsi întrebări puse de utilizatori de-a lungul timpului. Răspunsurile au fost validate de alți utilizatori și verificate pe site-ul oficial. Datorită răspunsurilor pe care le găsesc în această secțiune își pot clarifica nelămuririle legate de site.

După cum puteți observa, datorită acestui site, aveți șansa să fiți foarte apreciați pentru tot ceea ce faceți pentru elevii dvs. Aceștia din urmă au șansa de a lua examenul de sală cu brio. Cu e-drpciv oricine are de câștigat.

An record de vânzări pentru Volvo, grație modelelor XC60 şi 90... Atenție mare, șoferi! Ministrul Mediului a făcut anunțul! Când va fi plătită TAXA DE MEDIU: „Termenul de luna martie ar ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x