Andreea Marin arată mai bine ca niciodată, a slăbit foarte mult şi se menţine în formă cu sport şi cu diete eficiente.
Cu toate acestea, fosta realizatoare tv nu renuntă la dulciuri, însă le alege pe cele care nu îi afectează sileta.
"Zâna" a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu micul său dejun şi a explicat în detaliu ce conţine acesta.
"Cartofi prăjiţi?! De dimineaţa? Nu vă lăsaţi păcăliţi, nu e ceea ce pare. Avem chifteluţe cu cartofi de ţelina (ingrediente: migdale, rădăcinoase, făina de in, usturoi, piper, boia dulce şi boia iute, sare), suc de măr , morcov şi ginger (îl beau la ceva timp distanţa de masă, nu în timpul ei) şi un desert fără zahăr , "ciocolată" raw ( conţine masa de cacao, ulei de cocos, cacao, fructe uscate şi miere)", a scris Andreea Marin pe reţeaua de socializare.