Antena Căutare

Cele mai ieftine telefoane mobile pe care te poți juca FortNite

Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri din ultima perioadă, devenind un adevărat fenomen cultural în rândul tinerilor de toate vârstele.

Fortnite este unul dintre cele mai populare jocuri din ultima perioadă, devenind un adevărat fenomen cultural în rândul tinerilor de toate vârstele. Dacă ai prieteni pasionați de gaming sau dacă ești și tu unul dintre fanii acestui joc, atunci știi foarte bine despre ce vorbim.

Fortnite are două ”moduri de joc”, primul dintre ele este Fortnite Save the World, iar cel de-al doilea este Fortnite Battle Royale, însă doar Battle Royal a fost lansat și pentru dispozitivele ce folosesc Android, IOS și Nintendo Switch.

Pentru că nu poți lua mereu cu tine laptopul ai nevoie de un telefon mobil pe care să te poți juca liniștit. Astfel, am căutat cele mai ieftine telefoane mobile pe care te poți juca Fortnite și am ajuns la următoarele 5 variante pe care le poți găsi pe Lajumate.ro.

  • Samsung S8 - dacă ești fan al sistemului de operare Android, poți opta pentru un Samsung S8 second hand. Fără să scoți foarte mulți bani din buzunar îți poți achiziționa un telefon în stare foarte bună, cu toate accesoriile originale. Samsung S8 este o alegere inspirată dacă îți dorești să joci Fortnite în deplasare.
  • Iphone 8 - dacă îți place mai mult IOS-ul, te poți orienta către un Iphone 8. Deși are o memorie de 3 GB RAM, îți poți face treaba cu el. Prețurile pentru un astfel de telefon încep de la 800 de lei, însă variază în funcție de starea în care este, de baterie, etc.
  • Samsung Galaxy J4 + - chiar dacă ai un buget sub 600 de lei, ai o mulțime de variante din care poți alege un telefon mobil. Samsung Galaxy J4 + este un telefon accesibil, pe care îl găsești cu prețuri începând de la 500 de lei, în stare perfectă, cu notă de 10 din 10 la aspect, cu 32 GB memorie internă. Datorită display-ului de 6 inch, te poți bucura de o super experiență din punct de vedere vizual.

Pentru a descoperi și mai multe variante de telefoane mobile ieftine pe care te poți juca Fortnite, intră pe Lajumate.ro și alege-l pe cel care îți place.

Avantajele si dezavantajele de a cumpara in rate de la dezvoltator... Drum bun, Leo Iorga! Imagini de la ultimul concert susținut de mult regretatul artist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x