Antena Căutare

Cum să ai tenul perfect asemenea femeilor din Orient. Trucuri pe care le poţi face acasă

Turcoaicele sunt considerate "prinţesele Orientului" pentru că au pielea albă şi fină, pomeţii înalţi şi emană senzualitate la fiecare mişcare.

Turcoaicele sunt considerate "prinţesele Orientului" pentru că au pielea albă şi fină, pomeţii înalţi şi emană senzualitate la fiecare mişcare.

Pe lângă faptul că au fost înzestrate cu aceste daruri, ele au câteva ritualuri pe care orice femeie ar trebui să le cunoască:

Apă de trandafiri

Pielea proaspătă şi netedă este obţinută cu apa de trandafiri. Pulverizează pe faţă în fiecare dimineaţă, pentru a avea tenul întins şi catifelat. Apa de trandafiri este un tonic natural şi se prepară foarte uşor: pune la macerat o mână de petale de trandafiri într-o jumătate de pahar de apă de seara până a doua zi dimineaţă. Separat, toarnă o jumătate de pahar de apă clocotită peste o mână de petale de flori şi lasă la infuzat 20 de minute, apoi strecoară. Combină infuzia cu maceratul şi vei obţine apă proaspătă de trandafiri. Se păstrează la frigider timp de 3 zile.

Coji de fructe şi legume

Turcoaicele îşi masează pielea cu cojile fructelor sau legumelor pe care le au la îndemână. Poţi folosi banane, măr, avocado, castraveţi, piersici, portocale sau lămâi.

Iaurt

Prepară o mască din iaurt: amestecă puţin iaurt cu câteva picături de lămâie şi aplică pe faţă şi pe decolteu. Acest amestec hrăneşte şi întinereşte pielea.

Orice truc ai folosi pentru întinerire nu uita regula de bază: demachiază-te în fiecare seară înainte de culcare!

I-ai fredonat sau ai dansat măcar o dată pe melodia lui. Paul Kantner, interpretul piesei ”Somebody to Love”, a murit... Un restaurant belgian a devenit cel mai bun din lume. Uite ce preparate serveşte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x