Căutare Live

Cum să te costumezi de Halloween? 3 idei pentru adulți și copii

Dacă încă îți pui întrebarea cum să te costumezi de Halloween, noi venim în ajutorul tău cu 5 idei de costume pentru adulți și copii.

Deși nu este o sărbătoare autohtonă, Halloweenul este așteptat cu sufletul la gură atât de adulți, cât și de cei mici. Și cum mai este doar o zi până la marea sărbătoare, trebuie să îți alegi o costumație potrivită pentru petrecerea la care vei merge, însă nu uita că trebuie să iei în calcul și costumul celui mic.

Dacă încă îți pui întrebarea cum să te costumezi de Halloween, noi venim în ajutorul tău cu 3 idei de costume pentru adulți și copii.

1. Mască Jason Voorhees - pentru fanii francizei Friday 13th (Vineri 13), masca personajului principal este super idee. Dacă îți dorești să îl “readuci la viață” pe celebrul Jason, ai nevoie de o mască precum cea din imaginea de mai jos, o pereche de blugi negri, o haină bej super uzată, o pereche de mănuși negre și niște bocanci.

2. Costum Darth Vader - dacă al tău copil este un super fan Star Wars, atunci trebuie neapărat să îl ajuți să se costumeze în Darth Vader, personajul principal negativ al faimoasei serii Star Wars. Dacă intri pe Lajumate.ro, găsești întreaga costumație fără să depui foarte mult efort, iar copilul tău se va face remarcat cu o costumație foarte bine realizată.

3. Mască Predator - dacă îți plac filmele science fiction, înseamnă că ai te-am nimerit cu această mască Predator. Costumația acestui personaj fictiv poate fi ușor greu de reprodus, însă nu imposibil. Atâta timp cât ai o mască ce reproduce toate detaliile monstrului Predator, pentru partea de jos, poți da frâu liber imaginației și sigur vei reuși să compui un costum ce va atrage toate privirile celor din jur.

Pentru și mai multe idei despre cum să te costumezi de Halloween, intră AICI și descoperă toate costumele pe care le poți folosi anul acesta.

„E rândul nostru să fim fericiți!” Andrei merge acasă la părinții Ioanei să o ceară de soție, diseară, de la 20.00, în S... Bătrân accidentat în Bacău după ce a traversat strada fără să se asigure...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri