Antena Căutare

Agricultura, un business urias pentru afaceristi de succes!

Dupa ani buni de tranzitie, in ultimii ani agricultura romaneasca a cunoscut o adevarata revitalizare.Tara noastra are un potential imens in ceea ce priveste cresterea animalelor, dar si cresterea plantelor, pomilor fructiferi si multe altele. Fermierii au inceput sa primeasca tot felul de fonduri si subventii care sa ii ajute sa isi desfasoare activitatea cu mai putin efort financiar. Agricultura bio este la mare cautare nu numai in tara noastra, dar si la nivelul Uniunii Europene, iar legile care promoveaza produsele romanesti in marile lanturi de magazine castiga tot mai multi sustinatori.

Dupa ani buni de tranzitie, in ultimii ani agricultura romaneasca a cunoscut o adevarata revitalizare.Tara noastra are un potential imens in ceea ce priveste cresterea animalelor, dar si cresterea plantelor, pomilor fructiferi si multe altele. Fermierii au inceput sa primeasca tot felul de fonduri si subventii care sa ii ajute sa isi desfasoare activitatea cu mai putin efort financiar. Agricultura bio este la mare cautare nu numai in tara noastra, dar si la nivelul Uniunii Europene, iar legile care promoveaza produsele romanesti in marile lanturi de magazine castiga tot mai multi sustinatori.

2017 se preconizeaza a fi un an foarte bun pentru agricultorii romani, datorita acestor noi oportunitati de dezvoltare financiara si posibilitatilor de crestere constanta. In Romania, conditiile pentru dezvoltarea agriculturii bio sunt foarte bune – exista localitati si terenuri cu un nivel minim de poluare, solul si clima temperata ajuta foarte mult la obtinerea unor culturi bogate, iar traditia agricultorilor este una bogata, plina de specialisti care cauta intotdeauna colaboratori. Pentru 2017 se preconizeaza ca preturile terenurilor agricole nu vor mai creste, iar productia de cereale va continua sa creasca, la fel si cea de floarea soarelui.

Mai mult decat atat, recent, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale a discutat cu ambasadorul Iranului in Romania despre posibilitatea de a exporta carne de oaie romaneasca in tarile din Orientul Mijlociu. Micii fermieri sunt incurajati sa se extinda, la fel si cei care se ocupa cu cresterea animalelor. Cu toate aceste noi oportunitati si dumneavoastra va puteti infiinta o mica afacere in domeniu, care sa va aduca profituri insemnate. Chiar daca nu dispuneti de fondurile necesare demararii demersurilor pentru o afacere in domeniul agriculturii, nu va descurajati! Pe piata exista o multime de companii care vin in sprijinul agricultorilor aspiranti si in sprijinul tuturor antreprenorilor din toate celelalte domenii. De unde sa incepi?

Credit rapid, un ajutor financiar de nadejde!

Sa presupunem ca ai deja o afacere si merge ca pe roate, dar apare o urgenta neprevazuta – un echipament esential are nevoie de reparatii, trebuie sa cumperi urgent ceva pentru animale sau trebuie sa apelezi la serviciile unei alte persoane in cel mai scurt timp? Ce este de facut daca nu ai banii necesari disponibili imediat? Cel mai bine este sa iei un credit nebancar rapid.

In felul acesta, nu trebuie sa astepti la cozi la banci, nu trebuie sa mai completezi zeci de hartii si apoi sa stai dupa o suma mica zile intregi. Cei de la CreditFix sunt lideri de piata la serviciile de imprumuturi nebancare, pe termen scurt. Ce avantaje ai daca iti iei un mic imprumut de pe Creditfix.ro? Poti returna o suma mica in patruzeci si cinci de zile, iar banii iti vor intra in contul de salariu sau de pensie imediat. Se acceseaza in regim de urgenta, iar dobanda este mult mai convenabila decat aceea oferita de bani. Poti completa cererea online, sa trimiti documentele prin e-mail sau fax, fara sa trebuiasca sa te deplasezi la vreo institutie si sa iti neglijezi afacerea. Timpul de raspuns la o cerere completata online este foarte mic si poti avea banii in cateva ore. In plus, toamna aceasta, noii clienti au dobanda 0% la primul imprumut! O cheltuiala neprevazuta cu afacerea ta? Ocupa-te de asta imediat, fara stres!

Utilajele agricole – secretul agricultorilor priceputi

Daca esti la inceput de drum, trebuie sa te diferentiezi de ceilalti fermieri sau agricultori in domeniu. Cel mai bun mod pentru a obtine clientii pe care ii doresti si implicit profitul vizat este ca produsele tale sa fie de o calitate net superioara fata de cele ale competitorilor tai. Procesul de productie trebuie eficientizat astfel incat sa obtii calitate si cantitate cu costuri cat mai reduse. Cum poti face acest lucru? Echipeaza-ti afacerea cu utilaje agricole de cea mai buna calitate, din urma carora iti vei recupera investitia rapid.

Cel mai bun raport intre calitate si pret cand vine vorba de utilaje, echipamente si alte unelte agricole este in magazinul online Magazialucostica.ro. In acest magazin online poti gasi tot ce ai nevoie, de la tractoare noi sau second hand, pana la utilaje agricole cum ar fi plugurile, semanatorile, sistemele de irigatii, masinile de plantat si recoltat sau alte utilaje auxiliare. Preturile sunt accesibile, iar calitatea utilajelor este la cele mai inalte standarde. In plus, toamna aceasta viticultorii se bucura de oferte minunate la zdrobitoarele de struguri, discounturi la semanatorele noi daca vin cu cea veche si multe altele. Este un magazin pe care chiar merita sa il incercati.

Piese auto pentru antreprenorii inteligenti

Fie ca ai o afacere in domeniul agriculturii, fie ca vorbim de masina personala, intotdeauna te poti confrunta cu situatii neplacute rezultate in urma defectiunilor acesteia. Indiferent de marca de masina pe care o ai, toate masinile se strica la un moment dat sau au nevoie de piese noi. Investeste inteligent in siguranta ta si in siguranta angajatilor tai si, atunci cand ai probleme cu masina, nu astepta pana se intampla ceva grav ca sa repari defectiunile! Pe Revizieshop.ro gasesti piese auto pentru foarte multe branduri, de la Opel pana la Audi, Skoda si BMW. Piesele de pe site sunt noi si provin de la cei mai renumiti producatori internationali, asa ca puteti sta linistiti in privinta provenientei lor. Specialistii revizieshop.ro te vor ajuta sa faci cele mai bune alegeri pentru masina ta sau masina firmei tale cu o gama vasta de produse precum ambreiaje auto, sisteme de securitate, baterii, uleiuri, anvelope, discuri si placute de frana si multe altele asemenea.

Da startul unei afaceri profitabile in agricultura in 2017! La Magazia lu Costica gasesti cele mai bune si mai ieftine utilaje, iar daca ti se strica masina, ia repede un imprumut de la CreditFix si mergi la RevizieShop.ro pentru a scapa de toate grijile in 24 de ore!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x