Antena Căutare

Oltchim a cheltuit 12.8 milioane de euro pe consultanta, paza si media in ultimii trei ani

Combinatul Oltchim a cheltuit intre 2009 si 2011 suma de 12,8 milioane de euro pe servicii de consultanta juridica, de consultanta tehnica si economica, pentru servicii de paza, media si pentru inchirierea de bunuri, rezulta dintr-un raport elaborat de Corpul de control al primului-ministru, privind activitatea companiei in perioada mentionata.

Desi, prin intermediul Directiei Economice au fost incheiate un numar de aproximativ 200 de contracte al caror obiect a constat, in principal, in contractarea de servicii de consultanta juridica, servicii de consultanta tehnica si economica, servicii de paza, servicii media si inchiriere de bunuri, la nivelul Oltchim nu exista elaborata o procedura prin care sa fie reglementata contractarea acestor servicii.

"Referitor la contractele incheiate la nivelul Oltchim pentru servicii de consultanta juridica, servicii de consultanta tehnica si economica, servicii de paza, servicii media si pentru inchirierea de bunuri au rezultat urmatoarele: in perioada supusa controlului, Oltchim a incheiat contracte pentru servicii de consultanta juridica, servicii de consultanta tehnica si economica, servicii de paza, servicii media si pentru inchirierea de bunuri in valoare totala de aproximativ 53.825.845 lei (12.815.680 euro)", se arata in raportul, preluat de agentia Agerpres si care dateaza din 9 ianuarie 2012.

Mai multe detalii, in Income Magazine

Financial Times: Oltchim, o alta privatizare controversata in Romania ... Spaga pentru autostrada Comarnic-Brasov? CNADNR l-a suspendat din functie si il cerceteaza disciplinar pe directorul Dir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x