Antena Căutare

Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Ministrul Muncii a făcut anunțul: "Nu am dezavantajat pensionarii"

În contextul haosului economic din România, Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a  oferit mai multe lămuriri în ceea ce privește situația pensiilor.

În contextul haosului economic din România, Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a oferit mai multe lămuriri în ceea ce privește situația pensiilor.

"În momentul în care coaliţia va da OK-ul pe legea pensiilor, noi o vom prezenta public. Până atunci, nu voi da niciun fel de date din lege, dar este o prioritate în actul de guvernare şi trebuie să o adoptăm cât mai repede (...) Dacă am fi respectat legea pensiilor, aşa cum este ea, am fi avut o scădere a punctului de pensie şi nu o creştere a lui. Punctul de pensie noi l-am crescut încă de la 1 iulie, la 1.000 de lei (...) Nu am dezavantajat pensionarii.

Pensia minimă a crescut la 1 iulie 2017, de la 400 de la 520 de lei, avem o creştere de 30%, apoi am avut o creştere pentru luna iulie 2018, punctul acesta este deja aprobat, este o creştere cu 60%, faţă de punctul în care noi am preluat guvernare", a declarat Lia Olgu'a Vasilescu.

Valoarea ajutorului de deces a crescut, în 2018. De ce acte aveți nevoie pentru a primi acești bani

Românii cu credite la banci, ruinați de noile hotărâri ale BNR. Ratele cresc din nou!... Cele mai bine plătite meserii. Nu ai nevoie de studii superioare și nici măcar de diploma de bacalaureat. Salariul ajung...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x