Antena Căutare

Ce trebuie să menționezi în CV dacă vrei să te angajezi ca bonă

Bona ideală este la mare căutare. Meseria de bonă este o oportunitate de a obține un venit suplimentar, însă este foarte bine de știut că ai nevoie de..

Bona ideală este la mare căutare. Părinții își doresc să găsească o persoană serioasă, în care să aibă încredere că al lor copil este pe mâini bune și în siguranță.

Meseria de bonă este o oportunitate de a obține un venit suplimentar, însă este foarte bine de știut că ai nevoie de aptitudini și cunoștințe despre îngrijirea unui copil.

Astăzi ne-am propus să discutăm despre lucrurile pe care trebuie să le menționezi în CV, dacă ești în căutarea unui job de bonă în străinătate sau în țară.

De ce este important să ai un CV?

Indiferent de job-ul pentru care aplici trebuie să ai un CV bine pus la punct, cu informațiile foarte bine structurate, astfel încât să aibă un aspect profesionist. Dacă vrei să ai mai multe șanse de a fi angajat ca bonă, trebuie să ai un CV complet. Poate te întrebi ce însemnă asta.

Ei bine, un CV complet trebuie să conțină detalii despre locurile de muncă anterioare ca bonă, dar și detalii despre celelalte locuri de muncă.

Ce trebuie să menționezi în CV

  • În primul rând trebuie să povestești despre experiența anterioară, dacă ai lucrat part time sau full time, dacă ai fost singură sau mai era cineva angajat sau chiar din familie. Vârsta și sex-ul copilului de care ai avut grijă, activitățile și atribuțiile pe care le-ai avut la momentul respectiv.
  • Un alt aspect foarte important este cel al referințelor, unde trebuie să dai datele de contact ale foștilor angajatori.
  • Informațiile despre experiența ta ca bonă la locurile anterioare de muncă trebuie să fie prezentată într-o formă cât mai ușoară, detaliată și mai prietenoasă, astfel încât să se înțeleagă cât mai bine care au fost responsabilitățile tale.

Așa cum am menționat și mai sus nu uita să notezi experiențele anterioare, de la cea mai recentă, la cea mai veche. Chiar și experiențe de dinainte pot face diferența. În funcție de aptitudinile și abilitățile tale profesionale, chiar dacă nu au legătură cu job-ul pentru care aplici acum, pot fi relevante pentru părinți.

Foarte important este să nu omitem nici informațiile generale precum:

  • Nume, prenume, adresa, data nașterii, localitate, naționalitate, stare civilă și neapărat, fotografia cu tine.
  • Educație și experiență
  • Alte calificări relevante și cursuri pe care le-ai urmat. De exemplu: carnet de șofer, cursuri de prim ajutor, de pedagogie, de gătit și așa mai departe
  • Alte abilități cum ar fi: desenul, gătitul, pictura, etc.

Pentru a te asigura că respecți o structură corectă a CV-ului poți apela la platformele care îți pun la dispoziție structuri complete de editare a CV-ului online, precum Europass.

Cu siguranță nu ne întâlneam aici dacă nu erai în căutarea unui job de bonă, așa că ai ajuns unde trebuie, deoarece pe JobZZ.ro găsești cele mai recent postate anunțuri ale persoanelor care sunt în căutarea unei bone în străinătate sau în țară.

Pensiile se vor impozita progresiv! Guvernul pregătește o mișcare neașteptată pentru o anumită categorie de pensionari!... Indicele ROBOR la 3 luni a coborât la 3,18%, cel mai mai scăzut nivel din ultimele trei luni şi jumătate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x