Căutare Live

City Mall a intrat in faliment

Firma Victoria Holding, care detine City Mall Bucuresti, a cerut intrarea in insolventa dupa ce a anuntat ca are dificultati in rambursarea unui credit de 40 de milioane de euro contractat de la Bank Austria.

Instanta a admis azi cererea de intrare in insolventa a City Mall, dupa ce la sfarsitul saptamanii trecute Tribunalul Bucuresti a aprobat intrarea in insolventa a firmei Red Project Three, dezvoltatorul centrului comercial Armonia Braila.

Victoria Holding, prin care fondul australian de investitii APN European Retail Trust, detine City Mall, a anuntat ca trebuie sa ramburseze in noiembrie 40 milioane de euro dintr-un credit de la Bank Austria (divizia austriaca a UniCredit). APN European Retail Trust a cumparat in 2006 mall-ul cu 103,5 milioane de euro.

Centrul comercial a fost evaluat la jumatatea anului la 35,4 milioane de euro, in conditiile in care in iunie 2009 valoarea City Mall era stabilita la 51,6 milioane de euro, ceea ce inseamna o depreciere de 31% intr-un an. Fata de pretul de achizitie, din 2006, City Mall a pierdut 66% din valoare.

Sursa: Jurnalul National

Gigantul american Google si-a deschis birou la Bucuresti... Leul s-a depreciat in fata euro, pentru a patra sedinta consecutiv...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri