Antena Căutare

CNADNR, mesterul Manole cu trei proiecte in patru ani

Ministerul Transporturilor a reusit sa incheie, in aceasta saptamana, trei contracte de consultanta in valoare de peste 10 milioane de lei. Lucrarile vizate sunt trei proiecte mai vechi ale CNADNR: centura Alexandria, varianta ocolitoare Caracal si reabilitarea DN 6 Alexandria – Craiova. 2010 ar fi trebuit sa fie anul in care proiectele sa fie finalizate. 2011 ne-a gasit insa cu licitatia pentru consultanta necesara supervizarii lucrarilor. Proiectele, finantate din fonduri ISPA, vor fi acoperite in proportie de aproape 70% din banii europeni.

Inca din 2007, cele trei lucrari se gaseau pe lista de prioritati ale fondurilor de pre-aderare. CNADNR discuta atunci obiectivele pentru Alexandria - Caracal.

Erau analizate astfel contractele de asistenta tehnica pentru revizuirea studiilor de fezabilitate, elaborarea proiectelor tehnice si intocmirea documentatiei de licitatie pentru reabilitarea DN 6, intre Alexandria si Craiova si constructia centurilor Alexandria, respectiv Caracal.

Abia in 2008, au fost puse in practica o parte dintre proiectele stabilite in raportul ISPA, INOCSA Ingenieria SL semnand cu CNADNR un contract de 1.800.000 de euro pentru asistenta tehnica in cazul celor trei obiective.

Sursa: Jurnalul National

Salariul minim de 700 de lei nu se aplica... Leul s-a apreciat usor in fata euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x